ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

500 метрів до мрії: Біля кордону з Словаччиною затримали 2-х турків

    16 квітня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Нелегалів з Туреччини затримали прикордонники на Закарпатті.

    Двох чоловіків, які вирішили спробувати незаконно потрапити до Євросоюзу, затримав сьогодні зранку прикордонний наряд від відділу «Гута» Чопського загону.

    Не маючи при собі жодних документів, нелегали намагались лісами дістатись українсько-словацького кордону. Їх протизаконним намірам завадили військові, які помітили рух незнайомців на відстані 500 метрів від лінії держрубежу.

    Як завжди, прикордонники зреагували миттєво та вислали на затримання групу реагування. Про це повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

    Правопорушників, які представились громадянами Туреччини, вдалось зупинити при спробі подолання загороджувального паркану. Як згодом з’ясували правоохоронці, для одного з затриманих це вже не перша спроба порушення державного кордону.

    — Наразі, правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби «Гута» для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», - повідомляють прикордонники.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору