ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Пащенко: "В тому, що на Закарпатті така невисока явка виборців — нічого сенсаційного не бачу"

    24 апреля 2024 среда
    32 переглядів

    Так, доволі низьку активність закарпатців на дострокових виборах до Верховної Ради України прокоментував директор Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко.

    Віктор ПАЩЕНКО.
    Віктор ПАЩЕНКО.

    «Навіть, якщо порівнювати із попередніми виборами на Україні, то явка закарпатців завжди була на порядок нижчою ніж в середньому по державі. Якщо говорити про причини, то їх є чимало: це і та велика кількість закарпатців, які нині перебувають закордоном, це і характерні для краян — спокійність та врівноваженість на відміну від тих же Львівської, Донецької, Луганської чи Тернопільської областей, де люди є набагато активнішими. Та й загалом, слід відзначити, що у ментальному плані ми все ж таки є приближеними до європейців, де явка виборців є переважно не високою. У тій же Угорщині на останніх виборах голосувало близько 40%. Тому, повторюся, нічого надзвичайного в цьому немає», — сказав Віктор Пащенко.

    Також політолог доволі позитивно дивиться і на перебіг самих виборів: «З тої інформації, якою я володію — нічого серйозного не сталося».

    ЗІА "Простір", Мукачево.нет
    Віктор Пащенко, політолог, м.Ужгород: На цих виборах відслідковується маса продажних соцдосліджень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору