ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко поставив політичним лідерам ультиматум

    18 апреля 2024 четверг
    30 переглядів

    Президент України Віктор Ющенко доручив переможцям виборів впродовж п’яти днів напрацювати пропозиції щодо майбутнього формату коаліції і кандидатури на посаду прем’єр-міністра.

    Президент України Віктор ЮЩЕНКО.
    Президент України Віктор ЮЩЕНКО.

    Про це він заявив 8 жовтня під час зустрічі з представниками політичних сил, що перемогли на дострокових виборах до Верховної Ради.

    В.Ющенко зазначив, що сьогоднішня розмова має відбуватися в площині того, що потрібно зробити усім, аби відновилася нормальна робота ВР та уряду.

    "Я б дуже хотів, щоб політичні сили, які пройшли до ВР, і їхні лідери зокрема, зробили висновки з короткого політичного періоду, в якому знаходився парламент п’ятого скликання", - сказав Президент.

    В.Ющенко нагадав, що причиною дострокових виборів до парламенту став той факт, що деякі політичні сили захотіли зробити ревізію результатів виборів 2006 року.

    В той же час, за його словами, під час нинішніх дострокових виборів "мала місце лексика, яка не сприяла конструктивізму в українській політиці".

    "Я звертаюся до всіх, шановні присутні, залишити це у вчорашньому дні", - сказав Президент.

    В.Ющенко наголосив, що хоче бачити український парламент ефективною інституцією, яка разом з Президентом і урядом забезпечить ефективний розвиток демократії, економіки і політики.

    "Переконаний, що сьогодні ми маємо унікальний шанс звернути увагу на ті речі, на які роками не звертали уваги", - сказав Президент.

    В.Ющенко також наголосив, що формування демократичної коаліції завжди відбувалося дуже тяжко, оскільки не всі хотіли її бачити.

    "Ніхто або мало хто хотів бачити парламент стабільним", - сказав глава держави.

    Він зазначив, що політичні сили, які перемогли на виборах, впродовж найближчих днів повинні визначитися, хто перебуватиме в коаліції, а хто - в опозиції, повідомляє УНІАН.
    Ющенко відвідає Румунію і Словаччину, де зустрінеться з українською діаспорою
    Ющенко призвал НУ-НС и БЮТ сесть за стол переговоров с Партией регионов
    Ющенко: Створення коаліції БЮТ і НУНС не вирішить питання стабільності в Україні
    Ющенко поставив перед майбутньою коаліцією шість завдань

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да ! Лицо стало более гладким но диоксина видимо в организме еще много. Как иначе обяснить, что результаты выборов еще ОФИЦИАЛЬНО не обявлены, а ГАРАНТ уже дает поручение "победителям" сделать то и то ? И ЧТО скрывается за "юридически точным" определением - ДЕМОКРАТИЧНАЯ КОАЛИЦИЯ ? Снова секретариат на бумажке ему не тот текст подсунул ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усі-пусі. Куся! Ти тупиш з кожним днем все більше і більше. Результат вже відомий з точністю до сотих відсотка. Іде юридичне оформлення результату виборів, за певною процедурою, як і передбачено відповідним законом. Це "ліцо" Глава держави. Ти, як крупний спеціаліст в галузі конституційного права, повинен знати, що це означає. Словосполучення "юрідіческі точнім" до демократичної коаліції немає ніякого відношення, і є твоїми хазяєвами придуманий і тобою прогавкним.