ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У сусідній із Закарпаттям Львівщині об’явився ...Ісус Христос!

    23 апреля 2024 вторник
    30 переглядів

    В селі Гаї Пустомитівського району сусідньої із Закарпаттям Львівської області, як твердять очевидці, на хресті, який знаходиться поблизу місцевої церкви з’явилося зображення голови Ісуса Хреста у терновому вінку. Зі слів священиків, які вчора, 28 жовтня, відправляли богослужіння на місці об’явлення, чудесне зображення з’явилося ще у вівторок, 23 жовтня, повідомляє ЗІК.

    В радянський період, коли була загроза знищення хреста, селяни перенесли його на територію церкви, щоб врятувати святиню. Нещодавно, коли парафіяни реставрували храм, то вирішили відновити і хрест, після цього вони помітили, що на ньому проступило зображення голову Ісуса Христа у терновому вінку. Зараз поблизу святині, куди прибувають сотні вірних, священики із сусідніх парафій відправляють богослужіння.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Затуркані люди чекають "пришестя" любого месії. Їм вже всерівно - Ющенко, Тимошенко, Ісус Христос. Лиш би хтось нарешті робив те що пообіцяв - Ющенко крокуючи назустріч їм; Тимошенко прориваючись до них через всю Україну з Дніпропетровська; або вже нехай Ісус з Палестини.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні. Всі Кусії чекають месію із Єнакієво.