ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Люди в закарпатському Солотвині вже третій день гріються, хто чим може. Бо газу — нема!

    23 апреля 2024 вторник
    58 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", в курортному селі Солотвино Тячівського району припинене газопостачання багатоповерхових будинків. В результаті – 399 квартир опинились без газу.

    Причиною припинення газопостачання стало раптове падіння тиску газу, на що відреагував запірний клапан. Про це 27 грудня повідомив прес-секретар ВАТ «Закарпатгаз» Оксана Пащак.

    Зі слів першого заступника голови правління ВАТ «Закарпатгаз» Павла Нагірного припинення постачання газу спричинене самовільним встановленням опалюваних приладів мешканцями будинків. А як пояснив головний інженер Ігор Багрій, щоб відновити газопостачання потрібно від‘єднати самовільно встановлені прилади. Проте, населення не допускає у свої квартири газовиків для обстеження і відключення самовільно встановлених приладів. Мешканці багатоповерхівок гріються за допомогою електрокамінів та заборонених правилами безпеки газовими балонами.

    Скільки ще в Солотвині не буде газу невідомо. Зараз там перебуває керівництво ВАТ «Закарпатгаз» і робить усе можливе, щоб виправити ситуацію.

    ***

    Газозабезпечення села Солотвино здійснюється з Солотвинського газового родовища, яке перебуває у підпорядкування ГПУ «Львівгазвидобування» і не підключене до газотранспортної системи України.
    Подачу газу в закарпатське Солотвино призупинено через виснаження свердловин?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору