ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога установил Ратушняку прослушку?

    20 апреля 2024 суббота
    88 переглядів

    Сегодня в обед горисполком Ужгорода проверяли на вероятное наличие взрывчатых веществ. Мотивом стал анонимный звонок в областное отделение СБУ с сообщением о том, что здание якобы заминировано. На этом основании была проведена эвакуация сотрудников с последовавшей за тем полной проверкой строения. Взрывчатых средств обнаружено не было. Об этом «Обозревателю» сообщил мэр города Сергей Ратушняк.

    Шо ж ти,Сергію, брешеш?
    Шо ж ти,Сергію, брешеш?

    При этом он выразил возмущение в связи с тем, что его как градоначальника об этом предварительно не проинформировали. Ратушняк подозревает, что, возможно, в ходе проверки была произведена незаконное выборочное изъятие служебной документации, установление прослушки. «Завтра я зайду к себе в кабинет, а у меня там тут же «случайно» найдут патроны, наркотики или еще что-нибудь подобное», – говорит Ратушняк.

    Он подозревает, что «зачистку» его ведомства организовали представители конкурирующего клана «Барва», которую принято ассоциировать с главой Секретариата Президента Виктором Балогой.

    Ратушняк признался «Обозревателю»: в связи с этим по спецсвязи он дозвонился до самого Балоги, выразив ему возмущение в связи с произошедшим. Более того, подозревая, что готовится некая провокация, вчера, по словам мэра Ужгорода, он «в телефонном режиме успел предупредить Луценка и Литвина», сообщает «Обозреватель».

    МЕРІЯ УЖГОРОДА ЗАМІНОВАНА!? Площа Поштова оточена спецпідрозділами міліції та МНС

    Ратушняк поскаржився Ющенкові та Тимошенко на Балогу. Той, в свою чергу, на Ратушняка - прокуророві!
    Високопосадовцям страшно ходити вулицями Ужгороду, де владарює Ратушняк
    Закарпаття: Прикордонна застава на кордоні зі Словаччиною стала об’єктом прихватизаційних домагань мера Ужгорода Ратушняка?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Яка провокація,усе Закарпаття знає що козел мер торгує землею,нерухомістю,зброєю,наркотиками та усім що шеволіться.Не роби з себе янгола чорте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    проклятие сарая оказалось действенным. А говорили, что шутка! Ни фига себе, сначала Сурмачевский, сейчас Ратушняк,Цирык,Мартин,Маерчик...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата в своєму стилі. Головне свою шизофренічну маячню направляти на свій електорат - неосвічений люмпен. Прослушка для них це круто, це щось незвичне і незрозуміле однак проти любимого лисого. Люди, що працюють в телекомунікаціях знають, що прослушка ставиться на ура будь коли і будь як. Перший захист від неї - режимність об*єкту, що у випадку міської ради зробити неможливо. Другий захист - систематична перевірка приміщень на "прослушку", що дорого і неефективно, якщо не кожен день робити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Лисий прослуховуває своіх підлеглих щодня.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вспоминается заявление мера Ратушняка от 23.03.07
    Ужгородський мер Ратушняк звинуватив Балогу в підготовці ...відокремлення Закарпаття від України!

    Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога готує проект відокремлення Закарпатської області та контролює переправку нелегалів за кордон. Про це вчора, 22 березня, на прес-конференції в Києві повідомив Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк. Він також заявив, що В.Балога та його бізнес-компаньйони, друзі і родичі повністю контролюють гірський край.

    "Влада в області та районах і навіть силовики належать до одного клану", - стверджує Ратушняк. Що призвело до "повної монополії державних інституцій у Закарпатській області".
    "Зловживання із податками, контрабанда, транзит нелегалів — усе йде через руки людей Балоги", – каже Ратушняк, а "туристична інфраструктура опинилася в руках людей, близьких до Мукачівської фірми «Барви».
    За словами все того ж Ратушняка, переправка нелегалів за кордон під контролем В.Балоги відбувається через перехід, що знаходиться за 20 км. від Ужгорода. Ратушняк також наголосив, що під контроллем голови президентського Секретаріату відбувається вся контрабандна діяльність на кордонах Закарпаття.
    Також на прес-конференції пролунали звинувачення у підготовці до відокремлення Закарпаття. Сепаратистські групи політичних русинів, на твердження мера Ужгорода, отримують допомогу від бізнесу, близького до голови президентського секретаріату. Й у випадку поразки помаранчевих в Україні, Закарпаття може бути відокремлене і опиниться в руках людей пана Балоги.
    На переконання Ратушняка, якщо Президент і уряд не відреагують на складну ситуацію в Закарпатті, створену "кланом Балоги", то в регіоні відбудеться референдум щодо його відокремлення від України.
    Мер Ужгорода вимагає створення комісії Верховної Ради і Кабміну для вивчення ситуації на Закарпатті. За словами Ратушняка, він уже звертався до Президента Ющенка, однак жодної реакції на його звернення не було.

    Погорячился Ратушняк с выпадами и обвинениями в адрес русинов. Русины такие заявы (а тем более какие либо антирусинские акции) без внимания не оставляют. И не только от Ратушняка! И это только цветочки (то что с ним сейчас происходит)! И не только с Ратушняком!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дурак ти Рата, шуруй знову в Угорщину, ти тут нам вже надоїв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!