ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На КПП "Тиса" у вантажівці "MERCEDES-BENZ" знайшли 21 565 кг британських рослинних вершків, що прямували з Італії до Києва

    28 марта 2024 четверг
    75 переглядів

    На Закарпатті на митному посту «Тиса» Чопської митниці виявлено та припинено спробу ввезення на територію України з порушенням митного законодавства партії рослинних вершків для кондитерської промисловості.

    Товар віз до України водій фірми-перевізника у вантажному автомобілі марки “MERCEDES-BENZ” з напівпричепом. Згідно доручення британської фірми італійське підприємство-експортер відвантажило в літрових картонних пакунках типу «Tetrapack» на адресу приватного підприємця з Києва 21 565 кг рослинних вершків для кондитерської промисловості.

    До митного оформлення водій автівки подав товаросупровідні документи, за якими вартість вантажу у перерахунку на національну валюту України становила 99 480 гривень. Однак під час здійснення митного контролю інспектори митного поста «Тиса» виявили італійську митну декларацію на цей же товар. Згідно цього документу загальна вартість партії рослинних вершків більша і у національній валюті України становить 124 868 гривень.

    аким чином, до митного оформлення партії товару водій подав Чопській митниці документи, оформленні посадовими особами фірми з Великобританії, які містять неправдиві дані щодо вартості товару.

    По даному факту працівники митниці склали протоком про порушення митних правил. Вантаж та автомобіль тимчасово вилучено, повідомили у прес-службі Держмитслужби України.
    На закарпатському КПП "Тиса" припинена спроба ввезення в Україну товарів без сплати митних платежів
    Закарпатські "бізнесмени" підробили 15 тис. пляшок алкогольного напою, використавши іноземний товарний бренд
    Чужоземне промислове сало "невідомими" шляхами втрапило на Закарпаття, де його й знайшли наші митники
    Ужгородська митниця вживає заходи з оптимізації транспортних потоків на українсько-словацькому кордоні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору