ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Уряд Тимошенко діє не на користь Закарпаттю!.. — Так вважає голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші

    18 апреля 2024 четверг
    62 переглядів

    Комплексні перевірки щодо виділення землі заплановано провести ближчим часом щонайменше у двох районах Закарпаття — Рахівському та Міжгірському. Про це повідомив на вчорашній прес-конференції голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші, коментуючи останні події довкола Ужгородської міськради.

    «Були питання по Перечинськму району, очевидно, будуть і щодо цих районів, але ніде не має такого, щоб керівництво відмовлялося надавати документи для відповідної перевірки, як це є в Ужгороді», — наголосив він.

    Також голова облдержадміністрації розповів про останні наради за участю Президента України, зокрема, щодо спорудження доступного житла, активізації роботи зі зверненнями громадян. Так, особисто він проводитиме прийом людей щотижня, а його заступники — двічі на місяць в облдержадміністрації, а двічі — з виїздом у райони.

    Дуже задоволений Гаваші зустріччю і домовленостями про співпрацю з послом Казахстану, який недавно побував на Закарпатті. Вочевидь, тут буде відкрито представництво торгової місії цієї країни, а з окремою областю буде підписано договір про дружбу і співробітництво.

    Дещо покритикував губернатор дії уряду, зокрема, очевидне небажання вирішити ситуацію з тендерними закупівлями, яка паралізує всі галузі, бюджетні установи та житлово-комунальне будівництво.

    Непродумана і політика щодо повернень вкладень в Ощадбанку. Чимало зусиль довелося докласти, аби люди сплачували за комунальні послуги, енергоносії, а тепер ці виплати знову зупиняються, адже власники ощадкнижок сподіваються хоч таким чином отримати залишки на рахунках.

    Не вирішується і питання по Солотвинському солеруднику. Роками закарпатська влада наполягає, що треба не тільки відновити роботу солекопальні чи вирішити питання її консервації, але, насамперед, провести ґрунтовну геологорозвідку, яка б дала відповідь, яка ситуація в надрах солотвинської землі і що буде у найближчому майбутньому. Проте і цього року коштів на ці роботи виділено мізер.

    Так само не на користь області, вважає Гаваші, і рішення Кабміну по туристичному проекту в районі гори Синяк. Воно прийняте виключно з політичних мотивів під надуманим приводом, нібито до виділення землі під майбутній гірськолижний курорт має якийсь стосунок глава Секретаріату Президента Віктор Балога. Крім того це рішення уряду ставить під сумнів реалізацію інших семи турпроектів, які мають реалізуватися в області.

    Лариса Подоляк, ЗІА "Простір"
    У коммунального предприятия, которое связывают с Балогой, отобрали землю в Закарпатье. Не без помощи Юлии Владимировны!
    Закарпатье: Комиссия Госгорпромнадзора установит причины аварийной ситуации на ДП "Солотвинский солерудник"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всi поганi - крiм Балоги ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Помовчав би Гаваші. Знаєм тобі ціну.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уряд Тимошенко діє виключно на користь Закарпаття. Звичайно не на корист Барви.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чому пан Гаваші не відповідає перечинським голодувальникам? Чому на Свалявщині не планують перевірок, як там земля виділяється в Солочині і Поляні, і кому та за які очі? Може, пан Гаваші гадає, що люди глухі і сліпі або лише вибірково реагують на те, що в області коїться – через подачу подій і явищ таких сумлінних пробалогівських "аналітиків", які збіглися на окраєць з маслом у РІА "Простір"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Звісно не накористь чиновників закарпаття... КМУ скасував свою раніше видану постанову про виділення сан. Синяк, власником якого є Барва земельної ділнки в сотні гектарів з заповітниз земель... Крім того закарпатці обрали на виборах НУ-НС, тому користуємость послугами Гаваші... Може комусь він і по-душі, але це не гідний закарпатець, це черговий нелюд, який нищить своїх земляків, в користь корисливих земних благ, що ортимує від балоги...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не помішало б гаваші перевірити імою іршавщину де рда з райрадою влаштували самий паскудний земельний і майновий дерибан.