ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший регіональний студентський саміт відбувся в Ужгороді

    24 апреля 2024 среда
    77 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді вперше відбувся регіональний студентський саміт "Студентське самоврядування: виклики майбутнього". Захід проходив в рамках програми розвитку студентського самоврядування на базі Закарпатського державного університету (ЗакДУ) за підтримки Управління освіти й науки Закарпатської облдержадміністрації.

    Офіційні делегації кожного ВНЗ презентували власні моделі студентського самоврядування, а також виробляли спільні дії для вирішення студентських проблем. Крім того, у рамках саміту пройшли секційні тренінги "Вироблення лідерських якостей і робота в команді" і "Мотиваційні аспекти студентського самоврядування й робота зі студентами. Права й обов'язки студентів. PR у роботі органів студентського самоврядування".

    Студентське самоврядування - це форма управління, при якій студенти на рівні академічної групи, факультету, гуртожитку, курсу, спеціальності, студентського містечка, іншого структурного підрозділу ВНЗ мають право самостійно вирішувати питання щодо внутрішнього управління. Головна мета діяльності органів студентського самоврядування складається в створенні умов для самореалізації молодих людей в інтересах особистості, суспільства й держави, повідомляє "Молодіжна правда".
    Закарпаття: На горі Бескид ...дискутують про проблеми студентського самоврядування

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору