ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Житель Ужгорода загинув у ДТП на Тернопільщині, ще троє — у реанімації...

    19 апреля 2024 пятница
    75 переглядів

    Як повідомив старший інспектор Тернопільського обласного управління Державтоінспекції Микола ЛЕЦКАЛЮК, 11 березня на 121 км. автодороги Тернопіль-Стрий між селами Плотича-Теофіпілка автомобіль Форд-Транзит" зіткнувся з автомобілем "Ніссан-Урван".

    Унаслідок ДТП 29-річний пасажир "Форда", житель Ужгорода, загинув на місці, ще одна пасажирка була доставлена у реанімаційне відділення Козівської районної лікарні з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Водій автомобіля "Ніссан" і його дружина теж були доставлені в реанімацію.

    — У 31-річної жінки, дружини водія Ніссану – закрита черепно-мозкова травма, відкритий перелом лівого стегна, рвані рани обличчя, — каже старший інспектор обласної державтоінспекції Микола Лецкалюк. — А в її 33-річного чоловіка - відкрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку.

    Пасажир Форда, 29-річний житель Ужгорода, загинув на місці аварії. А 30-річну пасажирку Форду, теж жительку Ужгорода, доставили у реанімаційне відділення Козівської лікарні з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма забій головного мозку. Наразі відомо, що вони виїхали з Ужгорода о 4-ій годині ранку.

    Причини аварії встановлюють. Наразі є три версії – складний поворот на тій ділянці дороги, несправні колеса, а також відсутність у загиблого навиків керування даним автомобілем. Чоловік кермував Фордом лише два тижні, каже пан Лецкалюк.
    Аварія в Ужгороді. Одна людина загинула
    На Закарпатті "Хонда", вискочивши на зустрічну смугу, зіткнулася з "Даймлером"
    На об’їзній трасі біля Ужгорода внаслідок ДТП загинула жінка, ще троє — госпіталізовані
    Двоє людей загинули у ДТП біля Пістрялівської РЛС на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору