ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді вчилися протидіяти торгівлі людьми

    24 апреля 2024 среда
    30 переглядів

    Днями в Ужгороді представники Закарпатської громадської жіночої організації „Веста” в рамках пілотного проекту „Обмін досвідом у сфері ініціатив, спрямованих проти торгівлі людьми: політика і практика”, який підтримується Британською Радою в Україні, провели міждисциплінарний тренінг „Протидія торгівлі людьми в Україні: політика та практика”.

    У тренінгу взяли участь представники: з відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області, дільничні інспектори Ужгородського, Хустського, ського, Берегівського та Свалявського районів. Обговорювалися питання з проблематики торгівлі людьми, як в Україні так і в Закарпатській області, взаємодії державних органів, адже торгівля людьми залишається серйозним викликом для сучасного українського народу. На тренінгу проблема торгівлі людьми розглядалась не тільки як кримінальний злочин, але і як брутальне порушення прав людини. Учасники обговорювали рівень поінформованості населення щодо проблеми торгівлі людьми, питання налагодження кращої співпраці державних та громадських організацій у протидії цьому злочину, покращення міжнародної співпраці правоохоронних органів, внесення змін до законодавства.

    Захід проводився з метою координації зусиль державних установ і служб та громадських організацій з питань протидії торгівлі людьми, підвищення ефективності та якості їхньої співпраці.
    В Ужгороді — тренінг з протидії торгівлі людьми для дільничних інспекторів міліції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору