ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За 2 місяці у ДТП на Закарпатті постраждали 34 дитини, одна — загинула...

    25 апреля 2024 четверг
    19 переглядів

    На жаль, винуватцями шести цьогорічних ДТП були самі діти.Прикро, коли на наших шляхах травмуються або гинуть люди, особливо гірко, коли учасниками дорожньо-транспортних пригод стають діти. Щойно закінчилися весняні шкільні канікули. У ці дні співробітники ДАІ зазвичай приділяють більше уваги забезпеченню безпеки дорожнього руху.

    Статистика свідчить, що за січень-лютий цього року в області сталося 22 автопригоди, в яких 34 дитини отримали тілесні ушкодження, а одна – загинула. Торік за аналогічний період трапилося 16 аварій за участі неповнолітніх, під час яких 20 було травмовано, двоє загинуло. В обласному центрі за згаданий проміжок часу зафіксовано одну таку аварію. На жаль, винуватцями шести цьогорічних ДТП були самі діти.

    Напередодні канікул у багатьох ужгородських навчальних закладах проведено лекції та бесіди про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Співробітників ВДАІ та АТІ з обслуговування м.Ужгорода приємно здивував рівень знань наших школярів. У цьому велика заслуга і педагогів, і батьків. Правоохоронці зауважують, що фундамент культури поведінки неповнолітніх на дорогах закладається саме у смі’ї та в навчальному закладі, повідомили ua-reporter.com у ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору