ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородских депутатов точит вирус наживы

    20 апреля 2024 суббота
    73 переглядів

    Даремно міська влада Ужгорода не оприлюднює абсолютно всі шедеври своєї епістолярної творчості – сидячи в холодних квартирах і без води люди любили б її більше, якби могли все читати, а отже, і сміятися.

    Чого вартий, наприклад, тільки один шедевр рішення №608 від 22 січня 2008 року. Нагадаємо, тоді у розпалі був скандал довкола передачі басейну гімназії новоствореному комунальному підприємству «Басейн «Дельфін». І міська рада на сесії приймає наступне:

    «1. Висловити недовіру директору гімназії м. Ужгород Гиндрюку В.В.

    2. Доручити начальнику управління освіти (Огар В.І.) перевести причетних до невиконання рішення сесії з гімназії м. Ужгорода в інші учбові заклади для посилення педагогічної діяльності в них».

    Перший пункт, на погляд навіть неюристів, абсолютно незаконний. І звільнений директор нині оскаржує його в судовому порядку. А другий – просто абсурдний. Виходить, поганих вчителів, які не слухаються, розвалюють роботу, треба перевести в інші заклади, аби ще й ті розвалили? Чи, може, міська влада забула, що це не дрова і не меблі, які можна завантажити, перевезти і скласти, де більше подобається?

    І все було б дуже смішно, якби не страшно, що за такі рішення голосують, здавалося б, кращі люди міста, народні обранці – з освітою, посадами, громадянською і більше того, партійною позицією. Нехай вже – маємо одного керманича з «оригінальною» логікою, але невже більшість депутатів теж вразив цей вірус, підкріплений громадськими майном, землею та грішми?

    Степан Мар’янович, Ужгород

    Кримінальна "Rata Morgana", Або Барселона - Київ - Ужгород - тюрма!
    Жители Ужгорода считают власть коррумпированной
    На Закарпатті розслідуються випадки земельного дерибану (оновлено відео)
    Хапати все! В Ужгороді на базарній темі "дехто" добряче нагрів руки...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору