ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

15 тисяч туристів перетнули західний кордон у 2008-му

    19 апреля 2024 пятница
    23 переглядів

    Переважно це громадяни Польщі, Румунії, Угорщини та Словаччини, трохи менше - Молдови, Німеччини, Італії, Чехії.З початку 2008 року в Україну через західні кордони в’їхало понад 1,7 мільйона іноземців з 102 країн світу. У приватних справах перетнуло кордон понад 1,5 мільйона осіб.



    З метою ознайомитися з культурними та історичними пам’ятниками та відвідати туристичні принади до України приїхало понад 15 тисяч осіб. У цій категорії також переважають поляки, менше - німців, угорців, словаків, чехів та американців.



    Для вирішення бізнесових, службових та ділових питань в Україну за цей період приїхало понад 46 тисяч осіб. І знову це, в основному, громадяни Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Молдови, Румунії та Німеччини.



    У порівнянні з аналогічним періодом 2007 року кількість іноземних громадян, які в’їхали в Україну через західні кордони, збільшилася на 6 відсотків.

    ZAXID.NET


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чим бiльша рiзниця в цiнах на бензин у сусiднiх державах, тим бiльше "туристiв" до нас приiздить. Були би автозаправки в гiрських селах , це дало би вiдчутнiй "поштовх" давно омрiяному сiльському туризму. Ау, пiдприемцi, де ви ? За подану iдею прошу 0,5 % .