ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський фехтувальник взяв бронзу європейського чемпіонату

    29 марта 2024 пятница
    27 переглядів

    8 травня у містечку Монца, неподалік Мілана, проходив чемпіонат Європи з фехтування серед юніорів до 23 років. Наприкінці квітня закарпатські фехтувальники Анатолій Герей та Катерина Блохіна у складі збірної України прийняли участь у чемпіонаті світу серед юніорів, який проходив в Італії. Виступи закарпатців стали успішними. Анатолій посів четверте місце, а Катерина замкнула першу десятку.



    8 травня у містечку Монца, неподалік Мілана, проходив чемпіонат Європи з фехтування серед юніорів до 23 років. 19-річний ужгородець Анатолій Герей за вихід до основної сітки - 32 спортсменів - здолав чемпіона світу серед юніорів росіянина Павла Сухова, за вихід до шістнадцятки - сильного угорця Деві Мошонці. Коли у вісімці перед Анатолієм не встояв титулований німецький фехтувальник Стефан Рейн, стало зрозуміло, що медаль певного ґатунку стає реальністю. Так і сталося. Винагородою Анатолію стала бронзова медаль, яка дісталася йому у боротьбі з Фреді Беккером, Алексом Тарковскі з Норвегії, Ріккі Шіавіна з Італії, Леонідом Бондарем з Росії, Петером Сеньї з Угорщини.

    Інші українські фехтувальники виступили не настільки успішно. Денис Борейко посів місце у третій десятці, а Сергій Миргородський та Андрій Гірковии не зуміли потрапити до основної сітки.

    Щиро вітаємо бронзового призера чемпіонату Європи серед юніорів Анатолія Герея з високим досягненням.





    Михайло Пантьо, голова федерації фехтування Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору