ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Социалисты Ужгорода хотят положить край беспределу городской власти

    24 апреля 2024 среда
    143 переглядів
    Председатель обьединения "Місто" Сергей Слободянюк

    Ужгородская организация Социалистической партии инициирует "круглый стол" по обсуждению общественно-политической и социально-экономической ситуации в областном центре Закарпатья.
    Такое заявление сделал 20 мая в ходе пресс-конференции лидер ужгородских социалистов, председатель обьединения "Місто", народный депутат Украины 2 созыва Сергей Слободянюк.




    Вчера в коментарии UA-Reporter.com Слободянюк выразил уверенность, что обсуждение на круглом столе катастрофического состояния областного центра Закарпатья, общественные организации и партии Ужгорода проведут в ближайшее время.

    При этом, он не делает акцент на партии, представленные в горсовете. С его слов, ужгородские "парламентские" партии уже в принципе показали, на что они способны, по результатам своей работы за 2 календарных года.



    Свое слово должны сказать и те, кто оказался за бортом горсовета. Поскольку все ужгородцы знают, насколько грязными и брутальными были выборы 2006 года, когда избирался мэр и городской совет. Обьективности в соотношении реального волеизьявления горожан и результатов выборов в горсовет и мера города - нет. За действующего мэра проголосовало не более 25 % ужгородцев. А поскольку большинство городских проблем не касаются политики, в обсуждении ситуации должны принять участие общественные организации и специалисты. Слободянюк не исключил и участие экс-мэров Ужгорода на "круглом столе".

    На эту встречу, для обьективности, мы обязательно пригласим журналистов, сказал Слободянюк.



    По его мнению, у лидеров отдельных партий инстинкт политического самосохранения возобладает над коррумпированными отношениями с городским головой. Пришло время выбирать — интересы избирателя или свой карман — заметил Слободянюк. В Ужгороде полный коммунальный коллапс и мы неуклонно движемся к техногенной катастрофе... Долго раскачиваться или ждать кому-то указаний сверху - нет времени, надо спасать город!



    Комментирую ситуацию по досрочным перевыборам мэра Киева, Сергей Слободянюк заметил , что зауважал Черновецкого. Без трагикомедии и уверенно Л.М.Черновецкий пошел на перевыборы. Результат уже известен. А виноваты в бедственном положении киевлян - БЮТовцы! Тут полная

    аналогия Киева с Ужгородом. Нельзя - имея самую многочисленную фракцию в Киевсовете (тоже самое в Ужгородском горсовете и вторая по численности в закарпатском облсовете) - два года заниматься тотальным дерибаном земли и имущества громады,а в одно утро проснуться и закричать "ДЕРЖИ ВОРА" (т.е. ДАВАЙ ПЕРЕВЫБОРЫ, неважно - Черновецкого, Ратушняка или

    Балоги..). Сегодня избирателя , и это четко показали КИЕВЛЯНЕ, такими ПОЛИТИЧЕСКИМИ СПЕКТАКЛЯМИ уже не проведешь. БЮТ за это поплатился - получив в Киеве в два раза меньше голосов, чем в прошлый раз...



    В своем требовании к Ратушняку об отставке Слободянюк не видит ничего необычного. Ужгородцы не хотят жить в клоаке и тотальной коррупции. Выход один — перевыборы.



    1-й секретарь Ужгородской городской организации СПУ уверен , что С.Н.Ратушняк адекватно воспримет его предложение и учитывая создавшуюся в городе ситуацию, пойдет на перевыборы, чтобы сохранить свое лицо...



    Еще более ясное видение, когда речь идет о депутатах городского совета. Ни одна фракция горсовета не отчиталась перед избирателями за 3 года, и ни одна не взяла на себя ответственности за социально-экономическое положение в Ужгороде... Налицо попытка жульничать и дурить избирателей. За свой депутатский "срок" "улучшить" свое материальное положение и потом, на очередных выборах, бросить грязные деньги на подкуп избирателей.... Не пройдет этот вариант, считает Слободянюк. Некоторые ужгородские политики видимо остались своим сознанием в 90-х...



    Дружески, за чашечкой кофе, беседовал с С.Слободянюком Сергей Романенко.



    ***



    Телефон для консультаций и предложений по общественно-политическому

    "круглому столу"
    — 3-24-09. Ужгородская городская организация СПУ.
    Фракція БЮТ в Закарпатській обласній раді "дозріла" до опозиції(оновлено)
    Социалисты Ужгорода требуют отставки Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    слобода не має ні якого відношення до соціалістів.Все це називається чорний піар. слободу - у мери!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не вякайте! що ж ви так з обкому затрепихалися? Чи вас рата жарить в одне мвсце? Нормально говорить, давно пора гнати в шію корумповану владу. Я був під час помаранчевої революції і в Київі на майдані і в Ужгороді. Тепер огидно стає що нами просто скористались не за що такі як Ратушняк

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    це не обком , а прес-служба рати висить на сайті. Видко на кому шапка горить прикольно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну слобода дає сам нічого не зробив в своєму житті тільки гавно лє ,та він контужений і з мозками в нього проблема

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну певно собода всеж здоровійший на голову ніж рата у того надбана нелегким дерибаном шизофренія а в слободи хоч на війні в голоу дало є відмінність правда потрібно робити перевибори сергій прав підтримую

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергій,(Слободянюк) це ж не твоя скринька, правда а Романенка. Він нічого не має до соціалістів. Навіщо від його імені надсилати людям інфу про социків?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Привіт, Павло! Розсилку робив особисто я, бо вважаю, що матеріал цей цікавий та актуальний. Не подобається, не читай...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І цей гавнюк Білецький обізвався! Твоя проблема, хлопче, в тому, що сам по собі ти безпринципний чоловік: гроші отримуєш в обкомі тому й гавкаєш проти Слободи. І по-життю ти так устроєний: хто платить, тому й підвиваєш. Крохобор!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А соціалісти, між іншим, від Слободянюка відхрестилися...
    Заява

    бюро Закарпатського обласного комітету

    Соціалістичної партії України

    щодо прес-конференції С.М.Слободянюка 20 травня 2008 року

    На прес-конференції С.М.Слободянюк робив заяви від імені Ужгородської міської організації СПУ і представлявся її першим секретарем. У зв’язку з цим бюро ЗОК СПУ повідомляє: керівними органами Закарпатської обласної організації СПУ (29 березня 2008) прийнято рішення визнати обрання Ужгородського міського комітету СПУ та секретарів МК СПУ нелегітимними. Крім того, всі рішення Ужгородського МК з 05 серпня 2007 року визнано недійсними. Таким чином, С.М.Слободянюк не очолює Ужгородську міську організацію, тож усі його заяви не мають жодного відношення до Ужгородського МК.

    Слід зазначити, що діяльність Сергія Слободянюка в Соцпартії постійно була спрямована на дискредитацію обласного комітету, що викликало конфронтацію серед членів партії. Він систематично робить наклепницькі заяви про нелояльних до нього членів обласного комітету та обласної контрольної комісії СПУ, поширює неправдиві чутки про них. І зараз він знову вводить в оману громадян, коли заявляє, що не знав про свою нелегітимність як першого секретаря Ужгородського міського комітету СПУ, хоча тодішній МК було офіційно повідомлено про рішення обласної конференції.

    Таким чином, всі зроблені на прес-конференції заяви С.М.Слободянюка — це його особисті думки і не відображають позицію ужгородських соціалістів, оскільки вони не обговорювалися на засіданнях первинних партійних організацій, а міський комітет ще не обрано.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікава діскусія відбувається в Закарпатській обласній організації СПУ між Ужгородською міською організацією та бюро обкому - 20 травня перший секретар Ужгородського міськкому Соціалістичної партії України Сергій Слободянюк озвучив на прес-конференції певні вимоги до міської влади.
    А саме – «Негайно накласти мораторій на виділення, оренду та продаж земельних ділянок і майна без проведення аукціону; по-друге, вимагаємо, щоб чинний мер міста добровільно подав у відставку, а діюча міська рада ініціювала проведення дострокових виборів як міського голови, так і нового складу міськради».

    Здавалося, що ж тут дивного,
    все місто гудить про кримінальні пригоди пана Ратушняка та його команди! Люди жаліються на владу, добрим словом згадуючи, як фракція СПУ у минулому скликанні допомагала ужгородцям. В місті був порядок, була горяча і холодна вода. Але чомусь раптово , через 24 години після прес-конференції, з бюро Закарпатського обкому СПУ на всі електронні адреси ЗМІ області полетіла інформація – „На прес-конференції С.М.Слободянюк робив заяви від імені Ужгородської міської організації СПУ і представлявся її першим секретарем. У зв'язку з цим бюро ЗОК СПУ повідомляє: керівними органами Закарпатської обласної організації СПУ (29 березня 2008) прийнято рішення визнати обрання Ужгородського міського комітету СПУ та секретарів МК СПУ нелегітимними. Крім того, всі рішення Ужгородського МК з 05 серпня 2007 року визнано недійсними. Таким чином, С.М.Слободянюк не очолює Ужгородську міську організацію, тож усі його заяви не мають жодного відношення до Ужгородського МК".

    Міськом партії, по-перше, висловлює своє здивування такою реакцією обкому партії на офіційну позицію міськкому, який, що загальновідомо, є в опозиції до міської влади. По-друге, відношення до влади ужгородськіх соціалістів збігається з думкою абсолютної більшості городян. По-третє і основне — викликає подив тиражування в ЗМІ з боку
    обкому СПУ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ!

    Тим більше, коли на загал , в непартійній пресі, виносяться внутрішньопартійні моменти, що прямо заборонено статутом СПУ!

    Як може вплинути на легітимність секретарів МК СПУ ніби-то відмінені рішення конференції міської організації?! Якщо навіть припустися думки (не хай так – будьмо розумнішими ), що рішенням обласної конференції СПУ було відмінено рішення міської про ПЕРЕОБРАННЯ секретарів МК СПУ.... — „16 лютого в Ужгороді відбувся заключний 4 етап звітно-виборчої конференції міської організації СПУ то хто ж тоді перший, другий, третій секретарі та склад міського комітету? Правильно — ті, що були до обрання „ НЕЛЕГІТИМНОГО СЕКРЕТАРЯ" (на думку бюро обкому) — той самий 1-й секретар Сергій Слободянюк та вся команда УМО МК СПУ. Дива та й годі!!!

    Спроба з'ясувати, де засідало бюро обкому партії, на якому приймалася ця заява, та й хто на ньому був присутнім — результату не дала. Крім одного члена обласного бюро, в
    Ужгороді того дня нікого більше не було...

    Міськом УМО СПУ розглядає цю розсилку з „бюро" обкому , як провокацію спрямовану проти міської організації. МК УМО СПУ.

    Також , щодо зауважень на нашу адресу в усній формі, маємо заявити , що не поділяєм думок учасників коментування інформації „Социалисты Ужгорода требуют отставки Ратушняка" ,(розміщенної на Репортері) тому
    що УМО СПУ далека від думки і рішуче спростовує те ,що на секретаря обкому з оргроботи може впливати близькій родич , що працює в структурі міськвиконкому на керівній посаді, у пана Ратушняка. Також не вважаємо достовірною і обурюємося на інформацію , щодо залежності обкому партії від ужгородського мера, стосовно офісного приміщення обкому партії, якій є на балансі міськради. А щодо депутата Новикова В.М. , якій розповсюджує всюди неправдиву інформацію і робить наклепницькі заяви , щодо виділення земельних ділянок керівництву обкому партії – Ви знаете нашу позицію! Ми засуджуємо (вже) пана Новикова за такі
    наклепи. Це також було однією з причин виключення його з партії(крім співучасті в земельному дерібані). На жаль, обставина,щодо спільного бізнесу родички Новикова з сімєю пана

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На жаль, обставина,щодо спільного бізнесу родички Новикова з сімєю пана Ратушняка, була непереборною для
    Володимира Миколайовича, і він не міг через це займати принципову партійну позицію, а згодом , крім бізнесових, почав ще й обслуговувати партійні інтереси блоку Литвина.

    Сподіваємося шановні товарищі, що всі ці прикрі на думку 400 ужгородськіх партійців непорозуміння, незабаром буде розв'язано , оскількі МК СПУ направило лідерові СПУ О.МОРОЗУ та в центральну контрольну комісію заяву з приводу проблемних питань та дискусії що відбувається в нашій обласній організації, щодо правомірності окремих рішень обкому партії, в т.ч. і щодо відміни рішень конференції УМО СПУ...а також у питаннях опозиції або підтримки до нині діючої міської та обласної влади.
    http://www.spu.uz.ua/news/118

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Все слобода кранти тобі!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    да я вже обі...ся від переляку! тільки чого ви "хлопці" стільки уваги на мене звертаєте? А якщо серьезно, то бачу з диспуту ,цього і поперднього що кранти всех таки будуть раті. а його шавки най лаять ми тебе підтримуєм Сергій С.ім

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На мою думку, всіпроблеми в закарпатській обласній організації СПУ через внутрішньопартійні склоки. Гадаю що обласна конференція повинна винести рішення про саморозпуск організації, а соціалісти повинні розпочати роботу "3 чистого листа".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дивлюся, й білцький на форумі засвітився! Колись за гроші обслуговував нашу партію, тепер став переконаним соціалістом (за гроші). Що тото за мужик такий?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПОГЛЯДУ. Риба гниє з голови, говорить відома приповідка. То може, якщо "з чистого листа", то варто розпочати з закарпатського обкому СПУ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вор ратушняк проклят

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Павло билецкий сидит на двух стульях, чем жестоко нае..вает обком социков. Он этому мастерству брать с нескольких касс сразу капусту научился у мишани темнуши, когда работал у него в левозахысте. так вот доблестный Пашок работает в Чистой политпике и на ... обласном государственном телевидении. Он редактор цыганских програм. То-то больно он на цыгана смахивает, а я думал он румун. Хотя как сказал бы персонаж с фильма Брат: А какакя разница? Вот и кумекайте обкомовцы какими кадрами вы обложились или облажались!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У раты по-моему все одного поля ягоды.все. кто от него вышел набрались от него повадок вора. Слободянюк просто самый яркий пример, потому что он - публичный, он у всех на слуху. А сколько мелких сошек! всех не пересчитать. Но проблема исключетельно в ратушняке - от него шарахаются как от чумного, не умеет он людей заинтересовать. с волками жить - по волчьи выть!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Крутому, Третій силі і "Срочному". Крутий, ти бачу, такий крутий, що никаєшся за анонімністю. Я — не соціаліст і гроші заробляю не в обкомі, а вмедіахолдингу міста Києва. А якщо ти такий уже й крутий, то претензії можеш мені висловити особисто, а не ховатися, як шушара. Третя сила, ти чувак точно до цієї партії нічого не мав, бо не знаєш, що її керівник на Закарпатті пан Іван Шуберт утік у Київ не розрахувавшись із усіма працівниками облорганізації. висить і дотепер немалу суму. То про які гроші мова йде?не знаєш, не тявкай всіляку порожнечу.а якщо хочеш знати, то виходи з підпілля, поговоримо. Я з тінню не можу говорити, як ви тут усі робите. Це ж стосується і якогось "Срочно". Ти з чого взяло, що я на обласному телебаченні працюю?Докажи цю брехню!ти мене бачив у ефірі або бачив мою заяву.Чи просто дуже жаба давить, коли у когось щось виходить те, що в тебе не дуже.А щодо цигана, це вже неетично, тому раджу на себе подивитися. І ще раз для цікавих повторюю. Я не працюю в обкомі! І виходьте на люди, народ, а то крім мене і Слободи тут усі заникалися, і шавкають, як псята...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І ще забув Крутому, за гавнюка і в писок можна схлопотати.Ти дивися, мужик, де ти заробляєш і як кормиш свою сім’ю. А я собі буду дивитися.цікаво, хто ти таке і чи дуже ти принципний аби робити такі зуваження...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Полностью поддерживаю Павла Білецького относительно анонимности "комментаторов". Хотя на мой взгляд эта анонимность полностью отображает реалии закарпатской и ужгородской "политики" - "подковерность", интриги, использование "чернухи" в темную - не просматривается желания у партий, политиков и журналистов менять ситуацию для пользы людей(даже для себя!!!в конце концов) . Боюсь что и интеллекта не достает, что-то обсудить по сути ....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слободянюку: Сергей, а зачем менять ситуацию? всем выгоден тот расклад, который существует на сегодняшний день. Касательно журналистов, то объясняю (хотя ты это и сам прекрасно знаешь), что пока в этой области не начнут ценит тот труд, который проделывают журналисты, ту огромную пользу, какую они приносят обществу, помогая простым гражданам решать жизненные проблемы, ту без преувеличения важнейшую арбитражную функцию, которая возложена на них как на представителей 4 власти... и не начнут репортерам платить адекватные этой работе деньги, журналист и дальше будет продаваться, кому попади. Почему в Киеве журналист получает от 5000 грн.? Что закарпатские магнаты беднее? Или скупее? Медиа-рынок разделен между двумя кланами, которые перманентно кусают на газетных полосах друг друга, хотя за кулисами жизни делают друг другу реверансы. Необходим независимый медиа-холдинг, который бы вещал, печатал объективную сбалансированную информацию. Эта ниша пока пуста и социум пребывает в состоянии информационного голода.Чтобы воплотить эту идею в жизнь нужен меценат с большой буквы, у которого бы на первом плане стояло понимание архиважности этого вопроса, и только на втором - калькуляция.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    білецкий, не гони бєса - ти до социків вступив уже два роки тому! нашо брешеш, повіч як є і заткайся, бо ти вже никому не інтересний.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шановні, ви уважно продивіться результати голосування по питанню перевиборів в Ужгороді. 38,8% респондентів взагалі не знають, хто у нас мер!!! Перевибори потрібні негайно, люди мають знати свого керівника в лице

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бачу тут мені крім Слободянюка одні аноніми відповідають. Страшно дурь свою на люди показувати?Правда?А чи є я соціалістом узагалі чи два останні роки дізнатися легко: зайдіть в обком СПУ і подивіться списки або запитайте Сергія Слободянюка. До речі, від останнього аноніма щось "Тисою" чути... Там же, здається, виховані люди працюють...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хоч ТРЕТЯ СИЛА афериста Білецького на бабки розвела!!! На всяку хитру жопу є хрен з болтом!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний ненависник Білецького, попросимо виражатися коректніше, а то ще не відомо, що ви за гівно самі...
    І, здається, я не бачив, аби Білецький їздив на джипі чи жив у міні-замку. Так що про які копійки йде мова?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Білецький на "ТИСІ" трохи робив. Потім його вигнали за профнепригодність.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дался вам этот Билецкий! Тоже мне, нашли величину. Он не стоит того, чтобы "инет" им марать.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вельмишановний, Сергію Миколайовичу! Як відомо, КС прийняв рішення про імперативний мандат для депутатів місцевих рад. Відповідьте, будь-ласка, чи означає це що міські соціалісти відкличуть з міськради Володимира Новікова, а його місце посяде наступний кандидат по списку. Тобто ВИ? Дякую за відповідь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СЛОБОДУ - В ДЕПУТАТЫ!ТОГДА МЫ УВИДИМ В СОВЕТЕ КТО ЕСТЬ КТО.ЖАЛЬ ПРАВДА ШО Я В ОБЛСОВЕТЕ НО РАДИ ТОГО ЧТОБЫ ПРИТИ НАБИТЬ ТЕБЕ МОРДУ - ЭТО МЫ С УДОВОЛЬСТВИЕМ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну й мудила ці журналісти!гризуться між собою, як за мільйон баксів. Готові просто так втопити у гівні один одного, а на людях тіпа дружні і такі поважні представники якоїсь четвертої влади. Я підприємець і цього Білецького не знаю, але він хоч на олюди вийшов,а ви всі як залякані звірі сидите у своїх нірках і гавкаєте.Як же ви людей захищатимете, якщо своєї тіні боїтеся? Чи ви лише на заказусі та подачках чиновників живете. від мене, до речі, один журналіст із ТБ "Тиси" напряму просив гроші за те, що він мене потім запросить на передачу. от вам і журналістика наша, панове!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чоловіче, не треба рівняти всіх журналістів під одну риску. Да, є у нас і на телебаченні і на Тисі колеги, які стеляться під товсту кишеню. Але є й люди, котрі своїми публікаціями допомагають простим закарпатцям, а не лише лижуть гузицю чиновникам із ОДА. за це їх гноблять і закривають їхні ЗМІ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ага, іди, підприємцю, попрацюй за журналістські 800 гривень на місяць і прогодуй сім’ю. тоді подивимося, чи не взяв би... Словом, яка держава (окрім Києва)такі й журналісти

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СПАСИБО ЗА ВОПРОС. Я исключаю для себя возможность работать в совете этого созыва. Слишком грязная и коррумпированная компания там подобралась. Только перевыборы и работа с чистого листа. Меня не привлекает депутатство ради депутатства. Я уже был депутатом всех уровней - народным (ВР), областным и 2 раза городским. Везде отстаивал интересы Ужгорода и имел СВОЮ программу действий. При нашей команде в горсовете и исполкоме был относительный порядок, по крайней мере в работе ЖКХ такого беспредела как сейчас не было. А ГОСПОДИНА Новикова Ужгородская МК СПУ обязательно в ближайшее время отзовет из депутатства, несмотря на все старания и интриги г-на Ратушняка. С ув...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Журналистов приглашаем к сотрудничеству. Пишите на майл

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На какой мейл и что мне за это будет? Писать есть что и не только из сферы политики. На общественных основаниях будут писать свои сочинения только студенты-журналисты из УжНУ.Я готов встретитя и обговорить деловое предложения или попробовать начать работать через мейл. жду ответа.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    журналисту
    30.05.08 (19:29) [email protected] Напишите встретимся

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Мудакам" писав Білецький, а не бутафорний підприємець.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спасибі за відповідь. А працювати в міськраді потрібно вже, ане "з чистого листа". ЕСТЬ ТАКОЕ СЛОВО "НАДО"!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    слобода не має ні якого відношення до соціалістів.Все це називається чорний піар. слободу - у мери!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не вякайте! що ж ви так з обкому затрепихалися? Чи вас рата жарить в одне мвсце? Нормально говорить, давно пора гнати в шію корумповану владу. Я був під час помаранчевої революції і в Київі на майдані і в Ужгороді. Тепер огидно стає що нами просто скористались не за що такі як Ратушняк

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    це не обком , а прес-служба рати висить на сайті. Видко на кому шапка горить прикольно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну слобода дає сам нічого не зробив в своєму житті тільки гавно лє ,та він контужений і з мозками в нього проблема

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну певно собода всеж здоровійший на голову ніж рата у того надбана нелегким дерибаном шизофренія а в слободи хоч на війні в голоу дало є відмінність правда потрібно робити перевибори сергій прав підтримую

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергій,(Слободянюк) це ж не твоя скринька, правда а Романенка. Він нічого не має до соціалістів. Навіщо від його імені надсилати людям інфу про социків?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Привіт, Павло! Розсилку робив особисто я, бо вважаю, що матеріал цей цікавий та актуальний. Не подобається, не читай...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І цей гавнюк Білецький обізвався! Твоя проблема, хлопче, в тому, що сам по собі ти безпринципний чоловік: гроші отримуєш в обкомі тому й гавкаєш проти Слободи. І по-життю ти так устроєний: хто платить, тому й підвиваєш. Крохобор!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А соціалісти, між іншим, від Слободянюка відхрестилися...
    Заява

    бюро Закарпатського обласного комітету

    Соціалістичної партії України

    щодо прес-конференції С.М.Слободянюка 20 травня 2008 року

    На прес-конференції С.М.Слободянюк робив заяви від імені Ужгородської міської організації СПУ і представлявся її першим секретарем. У зв’язку з цим бюро ЗОК СПУ повідомляє: керівними органами Закарпатської обласної організації СПУ (29 березня 2008) прийнято рішення визнати обрання Ужгородського міського комітету СПУ та секретарів МК СПУ нелегітимними. Крім того, всі рішення Ужгородського МК з 05 серпня 2007 року визнано недійсними. Таким чином, С.М.Слободянюк не очолює Ужгородську міську організацію, тож усі його заяви не мають жодного відношення до Ужгородського МК.

    Слід зазначити, що діяльність Сергія Слободянюка в Соцпартії постійно була спрямована на дискредитацію обласного комітету, що викликало конфронтацію серед членів партії. Він систематично робить наклепницькі заяви про нелояльних до нього членів обласного комітету та обласної контрольної комісії СПУ, поширює неправдиві чутки про них. І зараз він знову вводить в оману громадян, коли заявляє, що не знав про свою нелегітимність як першого секретаря Ужгородського міського комітету СПУ, хоча тодішній МК було офіційно повідомлено про рішення обласної конференції.

    Таким чином, всі зроблені на прес-конференції заяви С.М.Слободянюка — це його особисті думки і не відображають позицію ужгородських соціалістів, оскільки вони не обговорювалися на засіданнях первинних партійних організацій, а міський комітет ще не обрано.

    Страницы