ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шон Карр на своєму "коні" до Ужгороду приїжджав уже не раз. ВІДЕО

    29 марта 2024 пятница
    38 переглядів

    Три дні в Ужгороді тривав міжнародний фестиваль затятих мотоциклістів. Тут обирали байкерську суперкрасуню, найстаршого байкера та найкращий байкерський костюм.

    Шон Карр и Евгения Тимошенко (Карр).
    Шон Карр и Евгения Тимошенко (Карр).

    Дивитися ВІДЕО

    В Ужгород було ні заїхати ні вихати. Коштовні ексклюзивні мотоцикли заполонили усі дороги, надто облюбували майданчик перед в’їздом до міста.

    Не перевіряють на хвороби та нечистоти лише почесних гостей байкерського злету. Шон Кар, зять прем’єра України серед таких. Карпатські краєвиди родич Тимошенко особливо полюбляє. Сюди міжгірними дорогами на своєму білому байку подорожує не вперше.

    Подібні байкерські зібрання Шон Кар не пропускає. Останнє таке в Одесі закінчилось бійкою та скандалом у міліції. Навколо деталей затримання тоді правоохоронцями зятя Тимошенко досі багато нез’ясованого. Проте коментувати цю тему ексбританський байкер вперто і категорично відмовляється і тепер.

    На закарпатський зліт з’їхались власники ексклюзивних мотоциклів з усього СНД. Дехто двоколесним транспортом подолав до тисячі кілометрів. Усе заради гарних вражень від гірської дороги і аби похизуватись на усе поважне міжнародне байкерство своїм конем.

    У місті двоколісними автомобілями заповнені усі місця для паркування. Найбільше їх, звісно, біля байкерського кафе. У звичній для себе атмосфері мотоциклісти тут навіть у туалетах. На каву із дружиною сюди заїхав і Шон Кар. Щоправда, журналістів відоме подружжя уникає.

    Світлана Березівська, журналістка:

    Ось це мотоцикл найвідомішого українського байкера. Зять Юлії Тимошенко цими дням в закарпатській столиці змушений паркуватись як пересічний українець - під деревом при дорозі де є місце.

    Світлана Березовська, Андрій Безсмертний, програма «Вікна», СТБ

    UA-reporter.com

    После фестиваля в Ужгороде супруги Тимошенко откроют в Киеве ресторан для байкеров
    Еще раз о фестивале байкерской музыки в Ужгороде
    На Закарпатье Шон Карр приедет полноправным членом ужгородского клуба "Падонки"
    Байкери України і зять Тимошенко з дружиною їдуть на Закарпаття святкувати річницю ужгородського байкерського клубу "Ред бул"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии