ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Музиканти з Ужгорода взяли участь у фестивалі "Молодь проти СНІДу"

    25 квітня 2024 четвер
    39 переглядів

    13 липня на центральній площі м.Козятина, що на Вінниччині, відбувся молодіжний музичний фестиваль „Молодь проти СНІДу” за участі гуртів та виконавців з Ужгорода, Луцька, Києва, Білої Церкви та Козятина.

    Вже вчетверте юні шанувальники різних напрямків молодіжної субкультури (реп, R'n'B , Hip – Hop ) влітку збираються в Козятині, аби презентувати своїм ровесникам нові композиції, поспілкуватись та гарно провести час. Серед учасників фестивалю – вже відомі в Козятині київський DJ MC Vinilov, гурти M-RAP, Токсин, Без границ,90 снизу, Angel, Gastо, H-n-H. У фрістайлі, як завжди, неперевершеною була Shadow.

    Хлопці та дівчата з розумінням поставились до головної мети фестивалю – розповісти глядачам про страшну недугу – СНІД, та про те, що потрібно робити для уникнення зараження ВІЛ та поширення інфекції. Глядачі оплесками та схвальними вигуками підтримували найвдаліші композиції, в яких розповідається про незпечну інфекцію, яка стрімко поширюється в Україні.

    Найсміливіші з числа глядачів продемонстрували свої творчі здібності в численних конкурсах, які влаштовувались організаторами, та були відзначені дисками учасників фестивалю та подарунками.

    Під час фестивалю працювали волонтери молодіжних громадських організацій, які, спілкувались з ровесниками, інформували їх про шляхи зараження ВІЛ та про те, як уникнути інфікування.

    Вони розповсюджували яскраві буклети з корисною інформацією, надані спеціально для цього заходу Вінницьким обласним Центром профілактики та боротьби зі СНІДом та German-Ukranian Programme on HIV/AIDS Prevention. Бажаючі могли отримати пораду медичного працівника, який працював на площі під час фестивалю.

    Підготовка та проведення фестивалю відбувалось за підтримки відділу охорони здоров’я та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Козятинської райдержадміністрації на виконання заходів районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД, повідомили UA-reporter.com у прес-службі Вінницької облдержадміністрації.
    Найменше в Україні хворих на СНІД — на Закарпатті?
    Ужгород: "Зупиніть СНІД. Виконайте обіцянку!"
    Закарпатське КРУ: Чи вистачає ліків на боротьбу зі СНІДом?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору