ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський Виноградів буде пілотним американським проектом боротьби корупцією в міськраді

    19 квітня 2024 п'ятниця
    31 переглядів

    Закарпатське місто Виноградів виграло конкурсний відбір серед міст України для впровадження проекту "Запровадження етичного та ефективного управління та формування громадського контролю". Цей проект здійснюється в рамках проекту "Гідна Україна" і виконується американською організацією Менеджмент Сістемс Інтернешнл, за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку та корпорації "Виклики тисячоліття".Проект має на меті внести зміни до роботи міської ради, які, в свою чергу, повинні зменшити ризики антикорупційних явищ та навіть підозр у корупції.



    Проект передбачає вдосконалення управлінських процедур. Зокрема, міська рада взяла на себе зобов’язання створити реєстр послуг, які надаються городянам, а також розробити картки, в яких буде зазначатися повний опис послуги (в якому кабінеті надається, ким підписується, хто відповідальний за надання послуги, скільки коштує тощо). Тобто, щоб городянин не блукав коридорами міськради, шукаючи потрібну інформацію, а одразу мав уяву про перелік документів, які має подати до виконкому, які платежі повинен сплатити, якщо ця послуга платна, на підставі яких законодавчих актів та нормативів надається така послуга, строки виконання тощо.



    Наступним кроком є створення Етичного кодексу працівника міськвиконкому, який буде розроблятися самим працівниками апарату та укладення Угоди про співпрацю з громадськими організаціями міста з метою активної участі громадськості у підготовці та прийнятті рішень. Також планується створити Громадську раду, до якої увійдуть громадські організації, представники влади та ЗМІ.



    У цьому проекті взяло участь вісім міст з різних регіонів України, повідомляє ZAXID.NET.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В Америцi вiдсутня коррупцiя ? Ха-ха-
    ха ! Тут закладена якась далекоглядна пiдлiсть. американцi нiчого не роблять, якщо це не вигiдно для США.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В Америцi вiдсутня коррупцiя ? Ха-ха-
    ха ! Тут закладена якась далекоглядна пiдлiсть. американцi нiчого не роблять, якщо це не вигiдно для США.