ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 25.07.2008 р.

    28 марта 2024 четверг
    29 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 4 355 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 770 (40,6 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійні напади, 33 пограбування , 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, три обрізи мисливських рушниць, сім одиниць саморобної вогнепальної зброї, 300 г вибухівки та 470 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 59 осіб, у яких вилучено 86,9 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 5 811 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 50 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 127 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 38 – у сфері службової діяльності.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 934 дорожньо-транспортних пригод, у яких 23 особи загинули та 213 – травмовані.

    У місті Черкаси у результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 9 липня в квартирі іншого місцевого жителя під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господаря.

    В одному з селищ Львівської області 17 травня цього року невідомі, шляхом підбору ключа, проникли до приміщення банку й викрали сейф, у якому знаходилися 1 860 євро, 1 425 доларів США, 30 803 грн. та службова документація. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння цього злочину затримано жителя міста Самбір та жителя села Самбірського району.

    У місті Торез Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів та громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що вони ввечері 25 червня на вулиці згаданого міста у місцевого жителя відібрали мобільний телефон.

    В одному з селищ Житомирської області затримано громадянина Грузії, у якого вилучено 10 мл екстракційного опію.

    У місті Донецьк затримано жителя міста Єнакієве Донецької області у якого вилучено 200 г вибухівки.

    У Деснянському районі міста Києва затримано місцеву жительку у якої вилучено 1 г героїну.

    На Вінниччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито жителя Придністров’я. Він контрабандним шляхом ввіз на територію України близько 20 тонн брухту кольорових металів (9,9 т міді, 7 т латуні й 3,9 т алюмінію) на загальну суму понад 428,4 тис. гривень. УСБ України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.201 КК України (контрабанда)

    На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито двох співробітників державної установи. Вони в 2005 році, без проведення обов’язкової державної експертизи та затвердження в установленому порядку необхідної документації, надали в оренду приватному підприємству земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 16,8 га. Крім цього, правопорушники впродовж двох останніх років, без виготовлення проектів землеустрою, встановлення та затвердження межових знаків в натурі, передали у власність громадянам земельні ділянки загальною площею 163,65 га. Таким чином державі завдано збитки на загальну суму понад 1,3 млн. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)

    На Луганщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника закритого акціонерного товариства. Вона, без погодження з регіональним відділенням Фонду державного майна, реалізувала будівлю складу згаданого товариства, чим завдала збитки державі на суму понад 100 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    МВС України

    UA-reporter.com
    Закарпатье среди 4-х самых спокойных регионов Украины. В криминогенном плане
    "Податкову" аферистку затримали в Ужгороді
    На Львовщине сорвалась вооруженная попытка ограбить банк
    В Черновцах поймали на взятке члена вузовской приемной комиссии

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору