ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 28.07.2008 р.

    19 квітня 2024 п'ятниця
    29 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 2549 заяв про злочини. Вжитими заходами 943 (36,9 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійних напади, 19 пограбувань, 1 факт незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 3 особи. У правопорушників вилучено саморобний пістолет та 48 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 19 осіб, у яких вилучено 5,1 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3865 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 15 осіб.

    Протягом минулого тижня порушено 689 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 246 – у сфері службової діяльності, у тому числі 41 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 176 дорожньо-транспортних пригод, у яких 26 осіб загинули та 262 – травмовані.

    У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки пострілами з обрізу мисливської рушниці вбив громадянина. Зброю вилучено.

    У Києві на вулиці було знайдено мертвим з ножовими пораненнями громадянина Російської Федерації. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано його співвітчизника (мета перебування в Україні з’ясовується). Попередньо встановлено, що він у січні цього року на вулиці під час сварки на ґрунті боргових зобов’язань перед потерпілим вбив його ножем.

    У селі Тернопільської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі в будинку місцевої жительки, під час покарання за погану, на його думку, поведінку сина господарки заподіяв смертельні тілесні ушкодження однорічному малюку (з початку липня розшукувався як безвісти відсутній), й, з метою приховування злочину, виніс його труп та закопав у кар’єрі поблизу (тіло знайдено).

    У селищі Краснодонського району Луганської області затримано 42-річного громадянина Російської Федерації (в Україні перебуває у гостях). Попередньо встановлено, що він увечері в будинку місцевого жителя, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господаря (тіло знайдено).

    У селищі Полтавського району Полтавської області затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі на вулиці згаданого села під час раптово виниклої сварки пострілом з саморобного пристрою для стрільби малокаліберними патронами заподіяв вогнепальне поранення плеча своєму односельцю, без постійного місця роботи (медичну допомогу надано без госпіталізації). Зброю вилучено.

    У Луганську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жителя села Луганської області та місцеву жительку, обоє без постійного місця роботи, один раніше судимий. Попередньо встановлено, що вони у липні на території закритого міського кладовища, з хуліганських спонукань, пошкодили 100 надмогильних пам’ятників.

    У столиці затримано 23-річну місцеву жительку без постійного місця роботи, у якої вилучено 150 капсул трамадолу.

    У місті Чортків Тернопільської області затримано двох жителів згаданої області, у яких вилучено 65 таблеток “екстазі” та 50 г амфетаміну.

    На Луганщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито місцевого жителя. Він створив підпільний цех з виготовлення клею ПВА під відомою торгівельною маркою. У правопорушника вилучено готову продукцію на загальну суму 56 тис. грн., сировину вартістю 24 тис. грн. й тару з маркуванням. Таким чином правовласнику завдано збитки на суму 140 тис. гривень. Слідчим органом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

    В Харківській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб управління однієї з газопромислових компаній. Вони впродовж 2004 – 2006 років незаконно уклали договори з трьома товариствами з обмеженою відповідальністю та закритим акціонерним товариством на постачання товарів та послуг, що не було передбачено фінансовим планом згаданого управління. Унаслідок цього державі завдано збитки на суму понад 3,3 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    На Харківщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито начальника відділу акціонерної компанії “Харківобленерго”. Він отримав 12 тис. грн. хабара від місцевого жителя за вирішення питання про скасування заборгованості за спожиту електроенергію та відновлення електропостачання квартири останнього. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

    МВС України

    UA-reporter.com
    З початку року на Закарпатті закрили 30 підпільних цехів з виробництва фальсифікованої продукції
    Кримінальний світ Закарпаття поповнився чотирма сотнями рецидивістів
    Закарпатье среди 4-х самых спокойных регионов Украины. В криминогенном плане
    "Податкову" аферистку затримали в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору