ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 29.07.2008 р.

    24 квітня 2024 середа
    35 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 4311 заява про злочини. Вжитими заходами 1736 (40,3 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 7 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних напади, 33 пограбування, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 22 особи. У правопорушників вилучено пістолет, 5 обрізів мисливських рушниць, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 900 г вибухівки та 237 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 32 особи, у яких вилучено 32,4 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4785 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 47 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 114 кримінальних справи за злочинами економічної спрямованості, з них 40 – у сфері службової діяльності, у тому числі 7 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 186 дорожньо-транспортних пригод, у яких 28 осіб загинули та 245 – травмовані.

    У місті Дружківка Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного місцевого жителя без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері в будинку місцевого громадянина під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження.

    В полі поблизу села Решетилівського району Полтавської області було знайдено мертвим з дробовим вогнепальним пораненням спини невідомого чоловіка. Ним виявився житель села Полтавського району зазначеної області. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано жителя обласного центру. Попередньо встановлено, що він уночі на околиці одного з селищ вказаної області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілами з незареєстрованої мисливської рушниці вбив потерпілого, після чого на власній автомашині вивіз труп на околицю села. Зброю вилучено.

    У місті Білопілля Сумської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері з метою крадіжки, зайшов до будинку громадянки, але був застигнутий господаркою й заподіяв їй смертельні тілесні ушкодження (про знайдення тіла повідомлялося 27 липня).

    У місті Мукачево Закарпатської області на вулиці затримано місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого, у якого вилучено 400 г вибухівки.

    Поблизу села Семенівського району Чернігівської області на пункті пропуску через Державний кордон України затримано громадянина Російської Федерації, у якого вилучено 2,3 кг макової соломки.

    У місті Харків на вулиці затримано громадянина Литовської Республіки (на території України перебуває в приватних справах), у якого вилучено 206 таблеток “екстазі”.

    В Автономній Республіці Крим працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито працівника відділу з питань регулювання земельних відносин одного з міськвиконкомів. Вона отримала від місцевої жительки 70 тис. грн. хабара за сприяння останній в розгляді питання про виділення їй двох земельних ділянок (загальна площа 0,008 га). Правопорушницю затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.3 ст.190, ч.2 ст.364 та ч.1 ст.369 КК України (шахрайство, зловживання владою або службовим становищем й давання хабара).

    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб державного підприємства. Вони, у порушення вимог Закону України “Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами”, здійснили відчуження активів, які знаходились у податковій заставі, без обов’язкового письмового узгодження з Державною податковою інспекцією одного з міст, шляхом реалізації готової продукції (теплової енергії). Унаслідок протиправних дій правопорушників державі завдано збитки на суму понад 205 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    В Херсонській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб одного з управлінь облдержадміністрації. Вони в минулому році уклали з підрядниками додаткові угоди на виконання робіт, термін яких вдвічі перевищує нормативи встановлені постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку державного фінансування капітального будівництва”. Унаслідок протиправних дій правопорушників державі завдано збитки на суму понад 1млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    МВС України

    UA-reporter.com
    Две банды мародеров задержаны в Черновцах
    З початку року на Закарпатті закрили 30 підпільних цехів з виробництва фальсифікованої продукції
    Кримінальний світ Закарпаття поповнився чотирма сотнями рецидивістів
    Закарпатье среди 4-х самых спокойных регионов Украины. В криминогенном плане

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору