ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міліціонери Прикарпаття допомагають постраждалим "живими" грішми

    19 квітня 2024 п'ятниця
    22 переглядів

    Як повідомили в прес-службі УМВС України в Івано-Франківській області, поки виробляється та узгоджується механізм виплати державою матеріальної допомоги родинам, що постраждали внаслідок стихії, міліціонери Івано-Франківщини вирішили надати багатьом сім’ям реальну допомогу.Можливо, що у перші дні після лиха вона стала найвідчутнішою і найбільш бажаною.



    Правоохоронці визначилися, що саме зараз потребують «живих» грошей сім’ї, котрі залишилися без даху над головою, тобто втратили житло і будь-які засоби для існування. За два дні працівники міліції побували у 12 родинах, в яких є маленькі діти, і передали їм по 3-5 тисяч гривень на першочергові витрати – на їжу, одяг, винаймання тимчасового житла. Реальну допомогу, зокрема, надано родині з села Прутівки Снятинського району, що внаслідок повені втратила трьох малолітніх дітей, а ще троє дітей на утриманні. Там же у Снятинському районі в селі Хлібичин передано 4 тисячі гривень сім’ї, що зараз з трьома дітьми проживає у наметі. 5 тисяч гривень передано й родині з Долинського району, де жінка зосталася з двома дітьми, без житла, і, що, найжахливіше, без чоловіка, який загинув у перший день вирування стихії.



    Допомога від міліціонерів надана трьом сім’ям з села Нижнева Тлумацького району. Загалом на першочергові потреби постраждалим родинам першої категорії передано 48 тисяч гривень. Ще 30 тисяч зібраних коштів з одноденного заробітку міліціонерів акумульовано для передачі іншим постраждалим, адже в області є ще 14 населених пунктів, відрізаних від під’їзних шляхів. За першої можливості багатьом сім’ям з дітьми, які постраждали від повені, також буде надано допомогу грішми.



    УМВС України в Івано-Франківській області подбає й про своїх співробітників, чиє житло було підтоплене чи затоплене. Таких родин майже сто. Міліціонери отримають матеріальну допомогу. Чимало правоохоронців у перші дні лиха не мали можливості бути вдома і рятувати власне майно. У цей час вони рятували інших.



    JeyNews



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору