ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 01.08.2008 р.

    19 квітня 2024 п'ятниця
    28 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 9 340 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 661 (38,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 2 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійних напади, 29 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 12 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, обріз мисливської рушниці, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 700 грамів вибухівки та 280 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 55 осіб, у яких вилучено 18,8 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 8 226 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 40 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 310 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 117– у сфері службової діяльності, у тому числі 7 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 895 дорожньо-транспортних пригод, у яких 17 осіб загинуло та 226 – травмовані.

    У Миколаєві на вулиці було знайдено мертвою з ознаками удушення 26-річну безробітну місцеву жительку. За підозрою у вбивстві дівчини працівники міліції затримали 39-річного місцевого жителя, який задушив потерпілу під час сварки та спільного вживання спиртних напоїв.

    У місті Жовква Львівської області в будинку 53-річного місцевого жителя було знайдено мертвими з травмами голови двох безробітних місцевих жителів віком 46 та 47 років. У результаті розслідування затримано 23-річного молодика, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Встановлено, що затриманий під час раптово виниклої сварки та спільного вживання спиртних напоїв завдав смертельних тілесних ушкоджень потерпілим.

    У Херсоні затримано 53-річну місцеву жительку, яка ще у серпні 2005 року, під приводом працевлаштування, вивезла до Турецької Республіки 22-річну місцеву жительку, де продала її сутенерам для подальшої сексуальної експлуатації. Наразі потерпілу повернено на батьківщину.

    На Луганщині затримано 52-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 450 грамів вибухівки.

    У Києві працівники міліції затримали 24-річного киянина, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 50 грамів героїну.

    У Дніпропетровській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб одного з управлінь облдержадміністрації, які упродовж 2005-2007 років склали фіктивні документи та надали до Міністерства аграрної політики України, що стало підставою для незаконного виділення з бюджету ряду підприємствам грошових коштів. Внаслідок протиправних дій правопорушників державі завдано збитки на суму понад 859 тисяч гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які упродовж двох років, не маючи відповідної ліцензії, здійснювали проектні роботи в будівельній сфері, у результаті чого незаконно отримали прибуток у сумі понад 1,9 мільйона гривень. Наразі порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.202 (порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю) КК України.

    На Чернігівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито директора одного з дочірніх підприємств закритого акціонерного товариства, котрий вимагав та отримав 324 тисячі гривень хабара від приватного підприємця за укладення угоди купівлі-продажу орендованих нею об’єктів нерухомості. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

    В Луганській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб однієї з шахт державної холдингової компанії, які в 2005 році з метою ухилення від сплати адміністративно-господарських санкцій надали до фонду соціального захисту інвалідів неправдиві відомості про кількість працевлаштованих на підприємстві інвалідів. Протиправні дії правопорушників завдали державі збитки на суму понад 290 тисяч гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    МВС України

    UA-reporter.com

    За неуплату 1,2 млн. грн. налога - уголовное дело и ..
    Две банды мародеров задержаны в Черновцах
    З початку року на Закарпатті закрили 30 підпільних цехів з виробництва фальсифікованої продукції
    Кримінальний світ Закарпаття поповнився чотирма сотнями рецидивістів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору