ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Донеччині затримали організаторів "конвертаційного центру"

    29 березня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    Як повідомили в прес-центрі СБУ, службою безпеки України в Донецькій області виявлено факт створення злочинної групи з метою вчинення тяжких економічних злочинів, а саме:– фіктивного підприємництва, ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів, які призводять до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах та легалізації (відмивання) доходів та іншого майна, отриманих злочинних шляхом.



    Співробітниками спецпідрозділу УСБУ в Донецькій області спільно з працівниками прокуратури та податківцями затримано організаторів «конвертаційного центру». Під час обшуків було знайдено та вилучено 54 печатки фіктивних СПД, фінансово-господарську документацію фіктивних фірм, 43 системні блоки та 410 тисяч гривень готівкою. Ще близько 500 тисяч гривень заарештовано на рахунках.



    31 липня 2008 року за матеріалами Служби безпеки України прокуратурою Донецької області щодо організаторів «конвертаційного центру» порушено кримінальну справу за ч. 3. ст. 209 (Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом) Кримінального Кодексу України, повідомляє JeyNews.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору