ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Восени до Ужгорода завітає 6-ий Міжнародний "MitOst-Festival 2008"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    58 переглядів

    У жовтні в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді відбудеться 6-й Міжнародний фестиваль „MitOst-Festival 2008”. Спілка MitOst є одним із найбільших осередків у мовному та культурному обміні між німецькомовним простором та Східною, Центральною і Південно-Східною Європою.16-19 жовтня в Ужгороді проходитиме Шостий Міжнародний фестиваль „MitOst-Festival 2008”. Спілка MitOst із більш ніж 1650 членами в 40 країнах є одним з найбільших осередків у мовному та культурному обміні між німецькомовним простором та Східною, Центральною та Південно-Східною Європою.



    Вершиною діяльності Спілки у році є Міжнародний МітОст-Фестиваль, який щороку проводиться в іншому місті. Триденний Фестиваль, під час якого ми очікуємо 250 учасників, пропонує гостям та публіці:



    - широку культурну програму з виставками, літературними вечорами, лекціями, концертами;

    - ряд дискусій на політичну та культурну тематику;

    - організовані заходи з організаціями-партнерами на місці;

    - екскурсіїї по місту, мовні курси та численні презентації проектів;

    - пропозиції до створення нових мереж та «ідейні біржі» для майбутніх видів співпраці та проектів у сфері мовного та культурного обміну;

    - майстерня проектів з мастер-класами по міжнародному проектному менеджменту.



    Більше про Фестиваль ви дізнаєтесь тут: www.mitost.org , http://mitost.org/855.0.html (німецькою мовою) або тут http://vkontakte.ru/board.php?act=topic&tid=3124372 (російською), повідомили UA-reporter.com в Туристично-інформаційному центрі Закарпаття.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости