ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 05.08.2008 р.

    24 квітня 2024 середа
    17 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 4 364 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 663 (38,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 16 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 46 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 8 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, дві одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грамів вибухівки та понад 120 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 51 особу, у яких вилучено 29,5 кілограмів наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 5 426 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 28 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 31 кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості, з них 13 – у сфері службової діяльності

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 845 дорожньо-транспортних пригод, у яких 14 осіб загинули та 246 – травмовані.

    На Донеччині в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного жителя Михайлівського району Запорізької області, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він минулої ночі на місцевому кладовищі, з хуліганських спонукань, пошкодив пам’ятники на 55 могилах.

    У місті Донецьку на вулиці затримано 27-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, у якого вилучено 300 грамів вибухівки.

    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця одного з районних відділів земельних ресурсів. Він надав неправдиві відомості членам комісії з розпаювання земель одного з колективних сільськогосподарських підприємств щодо своїх родичів і сприяв їм в одержані сертифікатів на виділення земельних паїв. Вказані дії правопорушника завдали збитки державі на суму понад 200 тисяч гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    У Кіровоградській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб одного з відділів Державної податкової адміністрації. Вони вимагали та отримали 1,5 тисяч гривень хабара від одного приватного підприємця за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності за реалізацію горілчаної та тютюнової продукції без відповідної ліцензії. Прокуратурою зазначеної області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

    У Київській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця однієї з сільських рад Вишгородського району вказаної області. Він незаконно уповноважив голову садівничого товариства оформлювати документи щодо виготовлення державних актів на право приватної власності землі. Вищевказані дії правопорушника дали змогу голові садівничого товариства отримати право власності на 75 земельних ділянок, чим заподіяно збитки державі на суму 8,9 мільйонів гривень. Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

    UA-reporter.com

    МВС України
    Ужгородские силовики крадут даже то, чем брезгуют цыгане...
    Бізнес на горі затопленого Прикарпаття
    Хабарника знайшли серед рятівників Івано-Франківщини
    На Закарпатье нашли подпольный цех с 3 тоннами спирта

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору