ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Івано-Франківську порушили кримінальну справу відносно бездіяльності класного керівника

    25 квітня 2024 четвер
    24 переглядів

    Бездіяльність та неналежне виконання професійних обов’язків класної керівники призвело до того, що 13-річна дівчинка отримала струс головного мозку та потрапила у лікарню.Вчителям та й зрештою учням добре відомі випадки, коли нові однокласники не одразу ж сприймають дружелюбно новачка, який прийшов вчитися разом з ними з іншої школи. Однак на цю проблему мало, хто зважає, а між школярами тим часом з’являється замкнутість, нервозність, а іноді жахливі насмішки в адресу того. хто так і не зміг адаптуватися в новому колективі. Випадок, який стався в одній з шкіл взагалі вражаючий.

    Класний керівник знала і бачила насмішки однокласників до потерпілої дівчинки, оскільки та неодноразово жалілася їй. Але вчителька так і не відреагувала на її скарги, більше того, коли 10-класник на її очах жорстоко вдарив дівчину – взагалі проігнорувала таких інцидент, відпустивши з занять побиту дівчину до дому, бо та погано себе почувала.

    Приводом для порушення кримінальної справи став результат перевірки додержання законодавства про охорону прав неповнолітніх в загальноосвітніх школах м. Івано-Франківська.

    На даний час досудове слідство по кримінальній справі закінчено, справу направлено до суду для розгляду по суті – повідомила прес-секретар прокурора Івано-Франківської області Людмила Гласова.



    "БРІЗ"



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору