ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дитяча залізниця Будапешта святкує 60 років

    24 квітня 2024 середа
    33 переглядів

    Юні залізничники зі Львова, Рівного та Луцька привітали своїх угорських колег зі святом – 60-річчям Будапештської дитячої залізниці.Делегація Львівської малої залізниці у складі чотирьох осіб та керівника не лише отримала змогу протягом тижня подорожувати Угорщиною, але й налагодити дружні контакти з юними залізничниками столиці країни та двох дитячих залізниць у Німеччині.

    З 30 липня до 4 серпня цього року Будапештська дитяча залізниця святкувала неабияку дату – 60-річчя з дня заснування. На урочистості запросили й Львівську дитячу залізницю. Юні залізничники Львівської магістралі передали своїм угорським друзям привітання від начальника Львівської залізниці Михайла Мостового та привезли додому найтепліші дружні слова від начальника Будапештської дитячої залізниці пана Надя Лайоша.

    За словами керівника української групи, начальника Львівської дитячої залізниці Дмитра Венгера, делегацію зі Львова зустрічали тепло і привітно, організували якнайцікавіше дозвілля, екскурсії та можливість попрацювати на Будапештській дитячій залізниці. Дитяча безпосередність та природна відкритість наших юних залізничників полонила не лише угорських колег, але й німецьких залізничників. Уже наступного року львівські юні залізничники матимуть змогу скористатися запрошенням та відвідати дитячу залізницю у Берліні.

    Такий насичений та цікавий відпочинок для дітей став можливим завдяки постійній турботі Львівської залізниці про безперебійну та ефективну роботу дитячих залізниць у Львові, Рівному та Луцьку.

    Прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця»

    UA-reporter.com
    Минтранс восстановит работу детской железной дороги в Ужгороде
    Ужгородская власть уничтожает детскую железную дорогу
    Дитячу залізницю в Ужгороді закриють?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору