ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кінотеатр з глядачами чудом не спалахнув у Чернівцях

    24 квітня 2024 середа
    16 переглядів

    Депутат Чернівецької міськради Володимир Бешлей звернувся до міського голови та начальника ГУ МНС в області з вимогою негайно перевірити кінозали, концертні зали, навчальні заклади, лікувальні установи міста на предмет їх пожежної безпеки.9 серпня на останньому кіносеансі у кінотеатрі "Чернівці", де перебувало майже 200 глядачів, після перших 15 хвилин перегляду стрічки присутні відчули запах диму. Через 50 хв кіносеанс було припинено. До кінозалу зайшла працівник кінотеатру і попросила всіх вийти через те, що в приміщені загорілася електропроводка. Евакуація глядачів відбувалася вкрай повільно через те, що всі двері були відчинені лише наполовину, а задіяний був лише один вихід. У холі та на сходах приміщення стояв густий та ядучий дим, пише Захід.net.



    Тому депутат вважає, що міська влада неналежним чином контролює стан пожежної безпеки у комунальних об’єктах, а персонал кінотеатрів не готовий до дій у надзвичайних ситуаціях.



    Також Володимир Бешлей вимагає від міської влади і МНС провести відповідний інструктаж працівників комунальних структур.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору