ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 13.08.2008 р.

    20 квітня 2024 субота
    17 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 4 405 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 731 (46,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 1 розбійний напад, 55 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено шість одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2,4 кілограмів вибухівки та 85 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 53 особи, у яких вилучено 25,2 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 7 119 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 45 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 90 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 26 – у сфері службової діяльності, у тому числі 4 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 849 дорожньо-транспортних пригод, у яких 23 особи загинули та 169 – травмовані.

    У місті Новомосковську Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 24-річного громадянина Грузії (мета перебування в Україні з’ясовується). Попередньо встановлено, що він уночі 12 серпня в лісосмузі на околиці села Орлівщина Новомосковського району зґвалтував 18-річну жительку Солонянського району зазначеної області.

    У місті Запоріжжі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 47-річного громадянина Російської Федерації (мета перебування в Україні з’ясовується). Попередньо встановлено, що він уночі 12 серпня викрав автомашину КрАЗ місцевого комунального підприємства, яка була залишена на вулиці без нагляду. Вказаний транспортний засіб вилучено.

    На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які виготовили понад 27 тисяч пляшок фальсифікованої горілки. Із незаконного обігу вилучено даної продукції на суму понад 250 тисяч гривень. Слідчим відділом Криворізького міськуправління порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, незаконне виготовлення, підроблення, використання), ч.1 ст.216 (збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок) КК України.

    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця місцевого товариства з обмеженою відповідальністю, який самовільно зайняв земельну ділянку, розташовану під автомобільним мостом через річку Дністер, незаконно побудував на ній АЗС та адміністративні будівлі вказаного товариства. Дане діяння сприяло підвищенню рівня води у зазначеній річці й призвело до підтоплення житлових будинків мешканців Самбірського району. Слідчим відділом Самбірського міськрайвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) КК України.

    У Луганській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця одного з районних виконавчих комітетів міста Луганська. Він вимагав та отримав 7,5 тисяч гривень хабара від приватного підприємця за сприяння останньому у виділенні земельної ділянки для розміщення об’єкту підприємницької діяльності. Прокуратурою міста Луганська порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

    На Полтавщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця товариства з обмеженою відповідальністю, який упродовж минулого року, без відповідної ліцензії, незаконно здійснював фінансово-господарську діяльність. У результаті цього правопорушник незаконно отримав майже 257 тисяч гривень прибутку. Крім того, посадовець у декларації з податку на додану вартість та податку на прибуток вніс завідомо неправдиві відомості, які надав до Державної податкової інспекції міста Полтави, чим завдав збитки державі на суму понад 1,7 мільйона гривень. Слідчим відділом Полтавського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.202 (порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю)та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    У місті Хмельницькому на вулиці затримано чотирьох нелегальних мігрантів - громадян Республіки Азербайджан.

    МВС України

    UA-reporter.com
    Львовская милиция сожгла 300 килограммов наркотиков ФОТО
    Венгерские полицейские начинают новую "зачистку"
    Криминальный "туризм" Украине не нужен!
    Бывший зек в один вечер пытался изнасиловать двух девушек 

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А почему никто не раскрывает прокурора Бенцу, который каждый день "отпускные" берёт? Или Гисема, который уж украл, так украл - целый коньячный завод??

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А почему никто не раскрывает прокурора Бенцу, который каждый день "отпускные" берёт? Или Гисема, который уж украл, так украл - целый коньячный завод??