ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжнародне злочинне угруповання затримали у Львівському аеропорті

    25 квітня 2024 четвер
    19 переглядів

    Співробітники СБУ спільно з Центром по боротьбі з торгівлею людьми Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова припинили протиправну діяльність міжнародного організованого злочинного угруповання, яке займалося незаконним переправленням громадян Молдови до Португалії. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

    30 липня цього року співробітник и української спецслужби провели спецопераці ю й затримали двох членів цього угруповання в аеропортах Києва та Львова в той час, коли вони намагалися за підробленими документами відправити до Португалії двох громадян Молдови. Зловмисники, чоловік та жінка, орендували житло в Києві, в даючи із себе працівників туристичної агенції, хоча насправді кримінальна двійня займалася підбором і доставкою до української столиці „клієнтів” із Молдови, які мали намір поїхати на заробітки до Європи. Крім того, вони забезпечували своїх співвітчизників, потенційних мігрантів, фальшивими документами Португальської Республіки та допомагали безперешкодно покинути територію України.

    Наразі стосовно членів ОЗУ правоохоронними органами Молдови порушено кримінальну справу за організацію незаконної міграції.



    "Львівський портал"



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору