ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Білу шкарпетку з марихуаною знайшли в пасажира з подвійним громадянством

    28 березня 2024 четвер
    12 переглядів

    В зону митного контролю пункту пропуску „Нові Трояни” Ізмаїльської митниці в’їхав рейсовий автобус, що прямував з Молдови. В особистих речах одного з пасажирів, який, до речі, має подвійне громадянство Великобританії та Австралії, митники виявили речовину рослинного походження - марихуану.Наркотик, вагою 119.65 гр. „висів” на рюкзаку туриста у білій шкарпетці. Крім того, під час здійснення митного огляду сумки з особистими речами вказаного громадянина, виявлено ще 7.01 гр. марихуани, що була загорнута в квитанцію „Подільське Бюро подорожей та екскурсій”.

    Як пояснив сам правопорушник, виявлену у нього речовину він власноручно зібрав на території Молдови для особистого вживання – паління для отримання ефекту розслаблення. Частину зібраної речовини він використав, а частину загорнув у папір та поклав у свій рюкзак, із наміром використати її пізніше.

    У відношенні цього іноземця порушена кримінальна справа за ознаками злочину – контрабанда особливо небезпечних наркотичних засобів, повідомили UA-reporter.com в прес-службі Держмитслужби України.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору