ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

18-річний черкащанин вбив 45-річного коханця своєї матері

    29 березня 2024 п'ятниця
    21 переглядів

    Як повідомили в прес-службі МВС України, до чергової частини Придніпровського районного відділу в м. Черкаси надійшло повідомлення про те, що в мікрорайоні «Митниця» поблизу церкви, лежить труп чоловіка. За даним повідомленням негайно виїхала слідчо-оперативна група.Поблизу проїзної частини правоохоронці дійсно виявили тіло невідомого чоловіка, віком близько сорока років. Смерть якого, ймовірно, настала від численних тілесних ушкоджень. У кишенях померлого не було ніяких документів, що допомогли б встановити особу та дали зачіпки для слідства. При детальному огляді було виявлено клаптик паперу з номером телефону. У процесі розмови з абонентом та впізнання за описом правоохоронці встановили, що померлим виявився 45-річний житель м. Черкаси, непрацюючий та несудимий. Також вдалось з’ясувати, що чоловік ніяких ворогів не мав, і з небагатьох знайомих мав конфліктні стосунки лише з однією жінкою.



    Як виявилось, він деякий час зустрічався з цією особою, однак, ініціатором розриву їх стосунків стала вона сама. Це бентежило постраждалого. Він постійно приходив до жінки, намагався з’ясувати стосунки. Так було і того дня. Однак, крапку в цій історії поставила не вона, а її син.



    Ввечері до помешкання коханої Микола прийшов знову. Він був напідпитку. Чоловік розпочав словесний конфлікт, у ході якого декілька разів образив жінку. Все це дуже не сподобалось її вісімнадцятирічному сину, який був свідком конфлікту. Він вибіг слідом за Миколою, наздогнавши, почав бити його руками та ногами, а потім і палицею, що попалася під руки. Спинився він тільки тоді, коли чоловік уже не дихав.



    Все це розповів затриманий Дмитро на допитах у слідчого. Проти нього порушено кримінальну справу по ст.121 ч. 2 Кримінального Кодексу за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. До речі, не тільки цей факт ляже в обвинувачувальний вирок молодій людині, адже ще не розглянута кримінальна справа про декілька випадків грабежів, що вчинив Дмитро на початку цього року.



    Крапку в цій історії поставить тільки суд.



    JeyNews



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору