ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикарпатські хлопці розгулюють з обрізами

    20 квітня 2024 субота
    17 переглядів

    Протягом минулої доби органи внутрішніх справ Івано-Франківської області зареєстрували 27 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 5 крадіжок, випадок заподіяння тілесних ушкоджень, хуліганство, 2 шахрайства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 29 злочинів, в тому числі 4 – за “гарячими слідами”. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини, один раз – зброя. У сфері економіки задокументовано 10 злочинів.



    Із заявою про крадіжку у Богородчанський райвідділ міліції звернулася пенсіонерка. Як повідомила заявниця, її родич викрав 18 тисяч гривень. В ході проведення перевірки правоохоронці встановили причетність до крадіжки 45-річного чоловіка. У підозрюваного вилучено частину викрадених грошей.



    Як крадіжка кваліфіковані дії 28-річної мешканки Богородчан. Жінка спромоглася поцупити мобільний телефон 18-річної відвідувачки кафе.



    Калуські міліціонери розкрили крадіжку з господарства. Як встановили оперативники, до викрадення алюмінієвого посуду доклали руки 13-річний та 17-річний мешканці району.



    До кримінальної відповідальності за вчинення майнового посягання притягуватимуть 24-річного коломиянина. Останній обґрунтовано підозрюється у демонтажі 50 метрів телефонного кабелю.



    У Снятинському районі співробітники міліції задокументували сім фактів незаконного використання надр мешканцями району. Порушення полягають в тому, що на вантажівках самовільно здійснювався вивіз піщаної суміші з берега ріки.



    У Долинському районі зареєстровано факт хуліганства. 30-річний мешканець району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив 24-річну жінку, а також поламав стіл на літньому майданчику.



    По допомогу медиків з діагнозом – перелом щелепи звернувся 22-річний житель Надвірнянського району. В ході перевірки з’ясувалося, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяв одноліток. Мотиви злочину встановлюються.



    У Рожнятівському районі співробітники міліції затримали 33-річного чоловіка, який зберігав при собі обріз гладкоствольної мисливської рушниці.



    Івано-Франківські оперативники задокументували факт зберігання та збуту наркотичного засобу «субітекс» 27-річним мешканцем обласного центру.



    Протягом минулої доби на автошляхах Прикарпаття сталося сім дорожньо-транспортних пригод, в яких восьмеро людей отримали травми.



    ПРАВДА.if.ua



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору