ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Прикарпатті невідомі намагалися викрасти залізничні шпали

    19 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів

    Протягом минулої доби органи внутрішніх справ Івано-Франківської області зареєстрували 16 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 крадіжки та чотири випадки заподіяння тілесних ушкоджень. За цей час прикарпатські правоохоронці розкрили 19 злочинів.Один раз з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки задокументовано вісім злочинів.



    У Калуський райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи демонтували і намагалися викрасти з території місцевого товариства 25-метрові металічні рейси. В ході проведення перевірки з’ясувалося, що до вчинення злочину причетний 40-річний калушанин.



    Ще один житель Калуша потрапив у поле зору правоохоронці за вчинення майнового посягання. Встановлено, що 27-річний раніше судимий чоловік викрав з чужої автомашини магнітолу та гроші.



    У Долинському районі співробітники міліції затримали вантажівку, водій якої незаконно перевозив 25 кубометрів лісо продукції хвойної породи.



    У Коломийському районі оперативники задокументували факт реалізації неліцензійної аудіовізуальної продукції. В магазині місцевого підприємця виявлено понад триста дисків формату DVD з явними ознаками підробки.



    На лікарняному ліжку з діагнозом – забій голови та грудної клітки опинилася 84-річна мешканка Косівського району. В ході проведення перевірки встановлено, що тілесні ушкодження бабусі заподіяла родичка.



    А ще один житель Косівщини звернувся по допомогу медиків з ножовим пораненням руки. Як з’ясувалося, ушкодження потерпілому під час суперечки спричинив 40-річний чоловік, що перебуває на психіатричному обліку.



    В одній дорожньо-транспортній пригоді, зареєстрованій протягом доби, що минула, одна людина отримала травми.



    Правда.if.ua



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору