ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівська митниця прозвітувала про перше півріччя 2008 року

    24 квітня 2024 середа
    21 переглядів

    За останні півроку на Львівській митниці зафіксовано і припинено понад тисячу правопорушень на кругленьку суму - 26 мільйонів 643 тисячі гривень: лідерами серед "замаскованих" товарів є блоки з цигарками. Мідні свічники, глеки, тарілки та самовар, декоративні ложечки та ножі - ці шедеври столових приборів кінця ХІХ початку ХХ століття на суму 20 тисяч гривень, якими колись сервірувала святкові столи, тепер належать Україні.



    Цей здобуток Львівська митниця продемонструвала, звітуючи про перше півріччя 2008 року, хоча вилучила його ще два роки тому.

    - Тривав судовий процес, - пояснює "Пошті" Віктор Бондар, заступник начальника служби митної варти та організації боротьби з порушенням митного законодавства Львівської митниці. - Німця, який нелегально намагався перевезти цінності зі своєї країни, затримали на пункті пропуску "Шегині". Опісля він судився з митницею і, оскільки справу програв, то всі вироби залишили в Україні. Зараз міжвідомча комісія вирішує, в який музей відправлять еспонати...

    За останні півроку на митниці зафіксовано і припинено понад тисячу правопорушень на кругленьку суму - 26 мільйонів 643 тисячі гривень! Лідерами серед "замаскованих" товарів є блоки з цигарками. Недавно викрили поляка, який у корпус свого автомобіля заховав 20 тисяч пачок сигарет. Та й це не рекорд - з України у Бельгію так і не доїхали 600(!) тисяч пачок "Marl­boro", увібгані між торф'яним вугіллям для домашніх камінів. Трапляється й таке: в мішках нібито секонд-генду з Польщі в Івано-Франківськ їхав новий запакований одяг з Англії вартістю 200 тисяч доларів.



    "Суботня пошта"



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору