ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикарпаття: Злочини вихідного дня

    25 квітня 2024 четвер
    18 переглядів

    Протягом двох останніх діб у чергові частини міліції Івано-Франківщини надійшло 26 повідомлень і заяв про злочини, в тому числі 2 згвалтування, пограбування, 7 крадіжок, 2 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, по одному факту незаконного заволодіння автотранспортом та навмисного пошкодження майна, по 2 хуліганства та шахрайства. Упродовж цього часу розкрито 22 злочини, в тому числі 4 – за “гарячими слідами”. Задокументовано 2 злочинних прояви у сфері економіки.



    Співробітники івано-франківської міліції оперативно розкрили вчинену напередодні крадіжку та за “гарячими слідами” затримали підозрюваного. Ним виявився 20-річний раніше судимий житель обласного центру. Молодика обгрунтовано підозрюють у крадіжці мобільного телефона.



    А в Калуші учора затримано 44-річного місцевого мешканця. Йому інкримінується заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Як наразі відомо, калушанин під час суперечки спричинив ножові поранення своєму 49-річному знайомому.



    За допомогою до калуських медиків у вихідні довелося звернутися й молодому жителеві сусіднього Галицького району. Як з’ясувалося, юнака на дискотеці у чужому селі побив місцевий мешканець.



    За хуліганські витівки, вочевидь, доведеться відповідати 23-річному коломиянину. Недільного вечора він на вулиці безпричинно побив перехожу. Потерпіла негайно повідомила правоохоронців, а відтак міліціонери патрульно-постової служби невдовзі затримали зловмисника.



    У Долинському районі під час проведення рейду щодо недопущення фактів браконьєрства затримано особу, у якої вилучили обріз двоствольної рушниці. “Ствол” підпільно зберігав 35-річний місцевий житель.



    За цей час працівники підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю зафіксували два випадки здійснення господарської діяльності в сфері грального бізнесу без відповідної ліцензії.



    Протягом двох останніх діб на автошляхах Прикарпаття трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод, у яких 6 учасників дорожнього руху отримали травми, а двоє потерпілих загинули.



    Правдa.if.ua



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору