ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інформація щодо ліквідації наслідків стихійного лиха 23-27 липня на Заході України

    19 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів

    Станом на 18 серпня 2008 року у всіх населених пунктах, що постраждали від стихійного лиха 23-28 липня, поновлено електропостачання. Всі споживачі заживлені по тимчасовим схемам живлення. Всі роботи з відновлення електропостачання за постійними схемами живлення планується завершити до середини жовтня поточного року.Від газопостачання досі залишаються відключеними 27 населених пункти (6941 абонент) у трьох областях України: 17 в Івано-Франківській області, 2 у Львівській області та 8 в Чернівецькій області.

    Всього через несприятливі метеорологічні умови в липні 2008 року без газопостачання опинились 192 населених пункти (73,162 абоненти).

    Станом на 18 серпня 2008 року залишаються пошкодженими 33 газопроводи через дороги та 99 через водні перешкоди.

    Мінпаливенерго постійно тримає на контролі ситуацію з ліквідації наслідків стихійного лиха.

    ***

    Внаслідок надзвичайної ситуації, що склалася 23-28 липня в Карпатському регіоні, значних пошкоджень зазнали об’єкти енергопостачання Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Закарпатської та Вінницької областей.

    Максимум порушень в електричних мережах припадав на 24-26 липня. Знеструмленими опинилися 544 населених пунктів. Найбільших пошкоджень зазнала Івано-Франківська область, в якій було відключено 272 населених пунктів.

    Для ліквідації наслідків аварії було створено Урядову комісію під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Олександра Турчинова. Для усунення наслідків стихійного лиха було задіяно 221 бригаду, 736 робітників та 181 одиниць техніки.

    Сайт Міністерства палива й енергетики України

    UA-reporter.com
    Закарпатская область. Водная стихия охватила Ужгород ВИДЕО,ФОТОРЕПОРТАЖ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору