ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикарпатські правоохоронці вилучили два обрізи

    19 квітня 2024 п'ятниця
    30 переглядів

    Протягом минулої доби органи внутрішніх справ Івано-Франківської області зареєстрували 30 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 8 крадіжок, по одному випадку заподіяння тілесних ушкоджень та незаконного заволодіння автотранспортом, 2 хуліганства. Тричі з незаконного обігу вилучалася зброя. За цей час прикарпатські правоохоронці розкрили 22 злочини, в тому числі 3 – за “гарячими слідами”.



    В Калуський райвідділ міліції із заявою про вчинення крадіжки звернувся місцевий підприємець. З його розважального закладу невідомий зловмисник напередодні викрав монітор комп’ютера, ящик горілки, цигарки та ще деяке майно. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що у скоєнні цього посягання є підстави підозрювати 28-річного односельчанина потерпілого, який, до речі, вже має судимість за аналогічний злочин.



    Ще одну крадіжку розкрили коломийські міліціонери. Надвечір міліціонери затримали з наявним трьох чоловіків, які саме транспортували викрадене, сподіваючись відразу його збути. У затриманого 32-річного мешканця Чернівецької області та двох його спільників з Коломиї міліціонери вилучили металеві труби різного діаметру, які, як виявилося, вони демонтували в дачних будиночках. Зараз перевіряється причетність цих осіб до вчинення інших злочинних проявів.



    В цьому ж місті учора оперативники задокументували факт незаконного зберігання зброї. Реалізовуючи оперативну інформацію, працівники міліції на одній з площ затримали 34-річного жителя райцентру, у якого виявили обріз мисливської рушниці. Щодо коломиянина вирішується питання про порушення кримінальної справи.



    Озброєного обрізом чоловіка було затримано й у Ворохті. Зараз міліціонери з’ясовують, звідки у 33-річного місцевого мешканця такий “укорочений” взірець двостволки та з якою метою він її зберігав.



    У двох дорожньо-транспортних пригодах, зареєстрованих протягом доби, що минула, двоє людей отримали травми.



    Правдa.if.ua



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору