ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Безробітні Закарпаття працюють на берегоукріплювальних роботах і ремонтують житло потерпілих від паводку

    24 квітня 2024 середа
    55 переглядів

    Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.08.2008 р. № 1047 «Про проведення оплачуваних громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року» в постраждалих регіонах за активної участі державної служби зайнятості організовані оплачувані громадські роботи по ліквідації наслідків катастрофічного паводку.На сьогодні центрами зайнятості укладено 627 договорів з сільськими радами та роботодавцями про спільну діяльність з проведення робіт по впорядкуванню територій населених пунктів, підсобних робіт під час відновлення діяльності об’єктів соціальної сфери.

    На даний час на такі роботи направлено 4126 безробітних. Майже половина з них (1907 осіб) працює в Івано-Франківській області. Сьогодні в усіх регіонах проводиться очистка території від намулу, розчищення доріг та придорожніх смуг, ремонт житлових приміщень, прибирається сміття.

    Зокрема, у Вінницькій області безробітні виконують роботи по розчищенню міського парку, відновленню мостів, у Закарпатській області здійснюються берегоукріплювальні роботи, ремонт житла потерпілих від паводку, у Тернопільській – виконуються підсобні роботи з ремонту дитячого ревматологічного санаторію та дитячого садка, у Чернівецькій – безробітні докладають зусиль по благоустрою фельдшерсько-акушерських пунктів, дитячих навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл, у Львівській області очищають від намулу школу, театр та приміщення телефонної станції.

    Державна служба зайнятості

    UA-reporter.com
    Закарпатская область. Водная стихия охватила Ужгород ВИДЕО,ФОТОРЕПОРТАЖ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору