ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 20.08.2008 р.

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 930 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 820 (46,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 32 пограбування, 5 розбійних нападів, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 7 осіб. У правопорушників вилучено чотири пістолети, три одиниці саморобної вогнепальної зброї, 100 грамів вибухівки та 448 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 76 осіб, у яких вилучено 48,1 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 6 620 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 42 особи.

    Протягом минулої доби порушено 82 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 26 – у сфері службової діяльності, у тому числі 3 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 184 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 32 особи загинули та 220 – травмовані.

    У місті Дніпропетровську затримано трьох місцевих жителів віком від 23 до 37 років, всі без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони увечері під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв сокирою і ножем вбили невідомого чоловіка та 35-річного безробітного жителя вищевказаного міста. З метою приховування злочину тіла потерпілих закопали (знайдено). Вживаються заходи щодо встановлення особи невідомого.

    У місті Макіївці Донецької області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 49-річного безробітного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 33-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері на вулиці під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв убив каменем потерпілого.

    В Овідиопільському районі Одеської області на території промислового ринку «7-й кілометр» затримано двох жителів Придністров’я віком 32 та 57 років (в Україну прибули з метою працевлаштування). Попередньо встановлено, що вони з контейнерів 49-річної приватної підприємниці, жительки міста Одеса, та 37-річної громадянки Соціалістичної Республіки В’єтнам (має довідку на проживання в Україні) викрали одяг. Викрадене вилучено.

    У Святошинському районі міста Києва затримано 33-річного громадянина Грузії (в Україну прибув з метою працевлаштування), у якого вилучено 1 грам кокаїну.

    На Одещині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця відкритого акціонерного товариства. Він у листопаді 2006 року, усупереч рішення спостережної ради вказаного товариства, підписав та затвердив підробленою печаткою документи, згідно яких майданчик для випробування кранів площею 1,8 га перейшов у власність приватного підприємця. У результаті протиправних дій правопорушника зазначеному товариству завдано збитки на суму 1,8 мільйона гривень. Прокуратурою Одеської області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    На Полтавщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю. Він упродовж 2005 – 2007 років надавав до податкової інспекції декларації, у яких занижував прибуток даного товариства. Таким чином бюджет недоотримав майже 1,3 мільйона гривень податку на додану вартість. Слідчим управлінням Головного Управління МВС в області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    МВС України

    UA-reporter.com
    В Черновицкой области торгуют гуманитарной помощью
    Пограничник переправлял нелегалов в Венгрию ВИДЕО
    Крадії відкрито вивозять гравій та щебінь з прибережжя річок Прикарпаття
    Двух мародеров-грабителей задержали в Прикарпатье

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору