ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як уникнути шахрайства на дорогах

    29 березня 2024 п'ятниця
    51 переглядів

    Як повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, на жаль, у багатьох наших водіїв сформувався стереотип: хто "наздогнав" ззаду, той і винний; або: хто зачепив першим, той і буде відповідати. Але це не завжди так. Існують ще правила маневрування, обгону, розташування на дорозі.Дотримання безпечної швидкості, дистанції захистить уважного водія від таких аферистів. До того ж тих, хто лихачить на дорозі, виписуючи небезпечні віражі, можна помітити й неозброєним оком і триматися від них подалі.

    Але, якщо уникнути зіткнення все ж таки не вдалося, у першу чергу викликайте співробітників ДАІ, особливо коли представники "потерпілої сторони" якраз і натякають, що краще розібратися без міліції. Не піддавайтеся на їхні виверти, якщо вони почнуть дзвонити "знайомим" майстрам на СТО. Частенько до складу "бригади" автошахраї входять міцні, спортивні молоді люди, які одним лише своїм виглядом стверджують, що ви винні. Тут дуже важливо не піддатися хвилинній слабкості й твердо стояти на своєму - у всьому розбереться міліція.

    Лише співробітники ДАІ можуть об'єктивно оцінити ситуацію й перешкодити шахраям зробити з вас "спонсора". При цьому бажано записати й свідків ДТП (номера телефонів, машин і тому подібне), які надалі можуть бути корисними при розслідуванні обставин аварії.

    Також, якщо є можливість, сфотографуйте картину того, що сталося (як варіант - на мобільний телефон), і зафіксуйте номер машини, з якою відбувся конфлікт. Він (і таке трапляється частенько!) може виявитися липовим.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору