ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 22.08.2008 р.

    20 квітня 2024 субота
    52 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 733 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 732 (46,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 27 пограбувань, 5 розбійних нападів, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, обріз мисливської рушниці, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 100 грамів вибухівки та 285 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 50 осіб, у яких вилучено 27,6 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 508 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 40 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 97 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 23 – у сфері службової діяльності, у тому числі 6 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 145 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 26 осіб загинули та 169 – травмовані.

    У місті Харкові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 43-річного громадянина Російської Федерації (в Україні перебуває у гостях). Попередньо встановлено, що він увечері зламав замки вхідних дверей, проник до квартири 42-річної жінки й викрав телевізор та пилосос. Викрадене вилучено.

    В Автономній Республіці Крим працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб однієї з районних держадміністрацій. Вони, достовірно знаючи, що приватне сільськогосподарське підприємство незаконно використовує земельні ділянки (фактично їм не належать), сприяли у виділенні останнім з бюджету дотацій за посів озимих культур на суму понад 260 тисяч гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

    У Житомирській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службовця районного управління з контролю за використанням та охороною земель. Він вимагав та отримав 1 тисячу гривень хабара від представника приватного підприємства за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності за виявлені порушення у використанні земель вказаним підприємством. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

    У Закарпатській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб державного лісового господарства. Вони не внесли до актів ревізій інформацію про незаконні вирубки лісу в трьох урочищах області на загальну суму понад 270 тисяч гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    МВС України

    UA-reporter.com
    Закарпатье: Растворимый кофе на 1 миллион гривен следовал по двойным документам
    Закарпатский таксист переправлял нелегалку из Чечни вместе с детьми
    Юний прикарпатець скоїв 5 пограбунків та 1 розбійний напад
    Студент убил годовалого малыша, чтобы жениться на его матери

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору