ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

4 вересня Європа радитиметься, що робити з мігрантами

    28 березня 2024 четвер
    42 переглядів

    4-5 вересня у Києві відбудеться ця довгоочікувана конференція на тему: “Економічна міграція, соціальна інтеграція та розвиток: у напрямі до єдиного підходу”.Ще у травні 2006 року на сесії Комітету міністрів Ради Європи у Страсбурзі Міністерство внутрішніх справ України виступило з ініціативою проведення у 2008 році міжнародної міністерської конференції, присвяченої питанням міграції. 4-5 вересня у Києві відбудеться ця довгоочікувана конференція на тему: “Економічна міграція, соціальна інтеграція та розвиток: у напрямі до єдиного підходу”.

    На думку заступника міністра внутрішніх справ України Василя Мармазова, цей форум має перспективу стати ключовим профільним заходом на континенті, який визначить головні пріоритети у міграційній політиці європейських держав на наступні 5-8 років. А проведення конференції саме в нас сприятиме зміцненню позитивного іміджу України, підкреслить активну позицію української влади щодо розв’язання проблем у сфері управління міграційними потоками.

    Актуальність для України цього питання загальновідома. Адже саме через нашу країну, і в першу чергу прикордонне Закарпаття, пролягають міжнародні канали нелегальної міграції. До того ж, з початком бойових дій на Кавказі спеціалісти очікують нову хвилю міграції вихідців із цього регіону в країни Західної Європи. І знову Україна загалом та Закарпаття зокрема можуть опинитися сам на сам з цією навалою...

    Про високий рівень київської конференції говорить вже те, що 4 вересня очікується візит у Київ понад 70 міністрів та голів національних відомств із країн Європи, Америки та Азії, а також міжнародних організацій, що відповідають за врегулювання питань в галузі міграції. Очікується прибуття на конференцію близько 600 іноземних гостей, а загальна кількість учасників форуму перевищуватиме, за попередніми підрахунками, 800 осіб, інформує Департамент зв’язків із громадськістю та міжнародної діяльності МВС України, повідомили UA-reporter.com у ВЗГ УМВС у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.