ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Труп 28-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили на Прикарпатті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів

    Протягом останніх діб криміногенна обстановка на Прикарпатті не зазнала істотних змін і залишаєтья стабільною. В чергові частини міліції регіону надійшло 37 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі вбивство, 2 факти заподіяння тілесних ушкоджень, пограбування, 5 крадіжок, 2 випадки незаконного заволодіння транспортними засобами. За цей же час розкрито 35 злочинів, в тому числі 10 – за «гарячими слідами». У сфері боротьби з економічною злочинністю задокументовано 11 злочинів, повідомляє Правда.if.ua.



    Ввечері 23 серпня у Снятинський райвідділ міліції надійшло повідомлення про виявлення з ознаками насильницької смерті трупа 28-річного мешканця району. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що ножові поранення потерпілому, які виявилися несумісними із життям, на грунті неприязних відносин спричинив односельчанин 1973 року народження. Підозрюваного заарештовано.



    Із заявою про пограбування у Пасічнянське відділення міліції звернувся 40-річний житель обласного центру. На Привокзальній площі на чоловіка напав зловмисник та силоміць заволодів мобільним телефоном. За «гарячими слідами» співробітники міліції затримали підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився 34-річний мешканець Галицького району.



    Тим часом городенківські міліціонери оперативно встановили особу та затримали підозрюваного у крадіжці мобільного телефона з робочого столу працівниці банківської установи. Як виявилося, до вчинення злочину доклав руки 40-річний мешканець райцентру.



    Як незаконне заволодіння транспортним засобом кваліфіковані дії 50-річної жительки Долинського району. Наразі з’ясовується мета, з якою жінка сіла за кермо чужої автомашини «ВАЗ-21033».



    Аналогічний злочин розкрито у Тисменицькому районі. Співробітники міліції затримали 25-річного івано-франківця, який незаконно заволодів «Жигулями» жителя району.



    У Галицькому районі правоохоронці затримали вантажівку, якою без відповідної документації транспортувався брухт чорних металів.



    Протягом двох останніх діб на території області задокументовано 10 фактів незаконного перевезення піщано-гравійної суміші. На автошляхах краю трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, ще 7 учасників дорожнього руху отримали травми.



    UA-reporter.com


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору