ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чотири роки прикарпатець безкарно обкрадав автівки

    25 квітня 2024 четвер
    70 переглядів

    В Івано-Франківському міськвідділі міліції зараз розслідується багатоепізодна кримінальна справа щодо 21-річного юнака, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні серійних крадіжок з салонів автомашин. До певного часу кримінальні витівки мешканця одного з райцентрів Івано-Франківщини сходили з рук. Щоправда, усі злочини, хоч і датовані вони 2004 роком, з масиву нерозкритих не знімалися. Це означало, що на відміну від сподівань зловмисника, правоохоронці не припинятимуть розшукових заходів. Тим паче, що більшість тих злочинів були ідентифіковані за способом їх вчинення. Скрупульозна робота сищиків нещодавно досягла свого логічного завершення: парубка було затримано, а відтак розслідування кримінальних справ чотирирічної давнини набрало конкретних обрисів. Як з’ясовано, на той час 17-річний юнак пізніми вечорами виявляв особливий інтерес до іномарок, залишених без належного нагляду у дворах будинків. Зловмисник проникав всередину салонів, викрадаючи автомагнітоли, гроші та предмети одягу. Нерідко таланило на значні суми, викрадені з престижних марок автомобілів. Зараз чоловік перебуває під вартою.

    Тим часом іншому 17-річному юнакові, який не втримався перед спокусою залізти до чужої автівки, можливості уникнути відповідальності не було як. Близько опівночі на вулиці Ленкавського в Івано-Франківську наряд патрульної служби працював наскільки пильно, настільки ж й оперативно. Зловмисника застукали зненацька, коли той нишпорив в салоні «Мазди». Юнак встиг прибрати до рук автомагнітолу та особисте майно власника машини, проте не більше. Затриманий перевіряється на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

    Своєю чергою міліція укотре звертається до власників автомобілів з проханням відповідальніше ставитися до збереження недоторканості недешевих автівок. Щоб уберегтися від злочинних зазіхань, транспортні засоби у нічний час варто зберігати в гаражах або ж на автостоянках, які охороняються, повідомляє Правда.if.ua.



    UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору