ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський прокурор поїхав на зустріч із Генпрокурором до Івано-Франківська

    24 квітня 2024 середа
    49 переглядів

    28 серпня 2008 року Генеральний прокурор України Олександр Медведько провів в Івано-Франківську оперативну нараду з питань прокурорського нагляду за додержанням вимог законодавства про охорону та використання лісів, у сфері земельних відносин та додержання прав і свобод громадян за участю прокурорів Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей.

    На нараді були оприлюднені результати перевірок, проведених в областях, які постраждали внаслідок стихійного лиха на території Карпатського регіону.

    Всього органами прокуратури області за результатами перевірок порушено 11 кримінальних справ, з яких 4 у галузі лісокористування, 3 – щодо незаконного використання бюджетних коштів; 2 – щодо вибору піщано-гравійної суміші та 2 у сфері охорони земель. Принесено 41 протест, внесено 44 подань та приписів, до відповідальності притягнуто 105 осіб, з яких 1 – головний спеціаліст відділу регулювання техногенних навантажень, державної екологічної експертизи та регуляторної діяльності Державного управління охорони навколишнього природного середовища, заявлено 36 позовів на суму 160 тис.грн., складено 1 протокол про корупцію, призупинена діяльність 152 пилорам.

    До участі у нараді були запрошені журналісти та представники засобів масової інформації, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Генеральної прокуратури України.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору