ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівські дороги відремонтують

    20 квітня 2024 субота
    56 переглядів

    До вересня відремонтують ще кілька доріг у центрі Львова. Галицькій адміністрації виділи 5 мільйонів гривень на ремонти. Водії уже можуть їздити вулицями Чорноморською, Вічевою та Сніжною. Їх відкрили після ремонту кілька днів тому. Натомість тривають роботи на вулиці Банківській. Її почали ремонтувати 2 тижні тому, а вже 1 вересня обіцяють пустити по Банківській транспорт. Також ремонтують вулиці Устяновича, Волощака, Липову Алею, Балабана. Підрядники не тільки ремонтують дороги, а й перевіряють стан підземних комунікацій. У разі потреби їх замінюють відповідні структури. Також, розповіла голова Галицька райадміністрація Ірина Маруняк, у центрі роблять все, аби відновити стару бруківку, закатану колись під асфальт.”Вже зроблено дві вулиці - Балабана і Удатного, де під асфальтом була бруківка і ми, власне відновили бруківку”.



    Чиновники обіцяють, що ремонти у центрі проводять на совість і водії їздитимуть цими дорогами без проблем як мінімум 5 років. Такі гарантії дають і фірми підрядники. “Тобто якщо протягом 5 років будуть якісь технічні моменти, якесь просідання, то це буде відновлювати генпідрядна організація, яка виконувала ці роботи”, - зазначив Ігор Мельник з відділу комунального господарства Галицької адміністрації. Окрім цього, нове асфальтне покриття повинно з”явитись на вулицях Тиктора, Курбаса, Фурманській та Лепкого. Щоправда, ремонтувати їх ще не почали. Кажуть, єдине, що може стати на заваді, погана погода. За гарної погоди роботи триватимуть до кінця вересня — початку жовтня.



    Через ремонти львівських водіїв просять в центр не їхати. Адже зараз у центрі триває реконструкція окрім вище названих і Мулярської, і Шпитальної, і Ужгородської, і Короленка, іплощі Торгової. Ремонтують вулиці Ярослава Мудрого, Стуса, Чупринки, і вони закриті для проїзду транспорту. А вже з початком вересня обіцяють відкрити вулиці Балабана, Кривоноса та Устяновича, повідомляє Радіоман



    UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору