ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 01.09.2008 р.

    24 квітня 2024 середа
    47 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 242 заяви про злочини. Вжитими заходами 890 (39,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 15 пограбувань, 1 розбійний напад, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 19 осіб, у яких вилучено 11,3 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 107 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 12 осіб.

    Протягом минулого тижня порушено 1 055 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 428 – у сфері службової діяльності, у тому числі 70 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 165 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 27 осіб загинули та 217 – травмовані.

    У місті Дніпропетровську у своєму будинку знайдено мертвим з ножовими пораненнями 57-річного працівника центрального залізничного вокзалу. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 20-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі в будинку потерпілого під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв убив викруткою господаря.

    У місті Яготині Київської області в лісосмузі поблизу залізничної станції знайдено з ножовими пораненнями обгоріле тіло 59-річного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 32-річного жителя Яготинського району, безробітного, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він в лісосмузі під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв розбитою пляшкою вбив потерпілого й з метою приховування злочину тіло підпалив.

    У місті Харкові в результаті проведення спеціальної операції затримано директора, водія та охоронця одного із товариств з обмеженою відповідальністю. Попередньо встановлено, що вони в одній з кімнат офісу вказаного товариства зачинили 24-річного місцевого жителя, менеджера товариства і за його звільнення вимагали від матері останнього 37 тисяч гривень неіснуючого боргу. Заручника звільнено.

    У місті Харкові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 24-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підпалив сарай на подвір’ї сусіднього домогосподарства та три автомашини місцевих жителів. Люди не постраждали. Вогнем частково пошкоджено зазначені будівлю та транспортні засоби.

    У місті Харкові затримано 28-річного безробітного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 150 таблеток “екстазі”.

    У місті Севастополі працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю. Він у минулому році в податкових деклараціях занизив вартість проведених експортних операцій, внаслідок чого державі завдано збитки у вигляді несплати податку на додану вартість на суму понад 185 тисяч гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    У Вінницькій області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб однієї з районних сільських рад. Вони, шахрайським шляхом, сфальсифікували відомості, необхідні для включення до державного реєстру студентів із числа сімей, які постраждали внаслідок стихійного лиха та мають право на навчання за рахунок державного бюджету (пільги по оплаті навчання складають майже 76 тисяч гривень). Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України.

    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб однієї з районних сільських рад. Вони підробили списки жителів села, які постраждали від стихійного лиха, внаслідок чого з державного бюджету було незаконно надано грошову допомогу на суму понад 110 тисяч гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення) КК України.

    У Чернігівській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримано голову сільської ради Бахмацького району. Вона вимагала та отримала 10 тисяч гривень хабара від жителів міста Бахмач за сприяння останнім в отриманні фіктивного дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки (належить зазначеній сільраді). Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.1 ст.366 та ч.2 ст.368 (службове підроблення й одержання хабара) КК України, повідомляє сайт МВС України.

    UA-Reporter.com
    Злочини, зареєстровані на Закарпатті протягом минулої доби
    На Тернопольщине предотвратили незаконные выплаты на 7 млн. гривен
    222 контрафактных DVD-диски изъяты во Львове
    На Прикарпатті цьогоріч зареєстровано більше 3,5 тисячі кубометрів вкраденої деревини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору